Nostradamus jóslata szerint már 2020-ban megkezdődhet a harmadik világháború?

2020. július 5., vasárnap
Riasztó prófécia nyomában…

Noha Nostradamus több évszázaddal ezelőtt, 1555-ben írta a különféle jóslatait, próféciáit a jövőre nézve, azok napjainkban fognak teljesülni, és az elmúlt néhány évtizedben kezdtek kiteljesedni.

Nostradamus a valaha volt egyik legnagyobb próféta volt.

A mai napig szinte az összes próféciája megvalósult, ami pedig még nem, az még nem következett be.

Rengeteget írt annak idején a harmadik nagy világégésről, melyet sokan a harmadik világháborúként azonosítanak.

A különféle iratok alapján, melyek a nagy jóstól származnak, arra lehet következtetni, hogy a nagy, harmadik háború majd a 2019-es és 2020-as évben fog lezajlani.

Sokan már most is úgy látják, hogy elkezdett valami lassan, de biztosan eszkalálódni a világban.

Nostradamus szerint a harmadik világháború minden eddiginél hosszabb, és pusztítóbb háború lesz. 27 éven át fog tartani, melyben Európa nagyon nagy része meg fog semmisülni, és Róma leromboltatik.

Az egyház végété is jelenteni fogja ez a háború, mert elérkezett az utolsó pápa ideje. A Malakiás lista szerint is az utolsó pápa vezeti az egyházat. Utána már nincs több...

Sokan úgy értelmezik Róma leromboltatását, hogy egy idegen erő, és az Antikrisztus fog benne részt venni, méghozzá egy keletről érkező férfi személyében, akit az iszlám vezet.

A legtöbb jövőkutató szerint a harmadik világháború egy vallási háború lesz a kereszténység és az iszlám között.

Nostradamusnak ráadásul pontos meghatározása van arra, hogyan fog ez az egész elkezdődni. Szerinte egy hatalmas csata fog végbemenni a tengeren, melynek következtében hajók fognak lángba borulni.

Hogy valóban bekövetkezik-e idén a háború, még nem tudni, ahogyan azt sem, hogy mekkora az esély egy ilyennek az eszkalálódására, mindenesetre Nostradamus jóslatai aligha tévedtek eddig a történelem folyamán...

OSZD MEG másokkal is!

világvége harmadik világháború globális kataklizma nostradamus próféciák


Megtekintések száma: 147976

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet