Nostradamus jóslatai tényleg beteljesültek: Európa végnapjai közelegnek!

2019. február 17., vasárnap
Minden, amit a nyugati civilizáció épített, lassan összeomlik. Az elkerülhetetlen vég kezdete.

Nem nagyon van ember a bolygón, aki ne hallott volna valamit Nostradamusról, arról a jóstehetséggel rendelkező jövőbelátó prófétáról, aki rengeteg jövőbeli eseményt megjósolt, és napjaink nagyobb kataklizmáit, történelmi eseményeit is.

Ott van például a 2001 szeptember 11-én bekövetkezett több ezer ember halálát okozó terrortámadás – már, ha valóban az volt, és nem belső munka – melyet versbe foglalva is előre megidézett.

Nostradamus nagyon sokan beszélt arról, hogy egy napon vége lesz Európának, és annak a civilizációnak, mely évezredeken át uralta és építgette.

Az express.co.uk szerint Nostradamus állítólagos feljegyzéseiben “egy Mezopotámiából származó, barbár cselekedeteket végrehajtó csoport” fogja rettegésben tartani a keresztény világot.

Sokak szerint ez a csoport megegyezik az Iszlám Állammal, amit hiába látszanak szétverni a szövetséges haderők, a harcosaik szétszéledtek, ideológiájuk pedig halhatatlan lidércként lebeg az európai országok felett, és férkőzik be az ott élő - most még - kisebbségben élő muszlim és egyéb társadalmakba, közösségekbe.

Bizarr folyamatok vannak kialakulóban, mely előre vetíti azt, hogy Európa lakossága megcserélődik majd, és nem csak az iszlám ideológia válik majd dominánssá, de a színesbőrű emberi populáció is.

A mai migrációs válságot nem a háborúk vagy természeti katasztrófák okozták, hanem az a tény, hogy az afrikai kontinens termékenységi rátája nagy mértékben megnövekedett: míg száz évvel ezelőtt a globális lakosság 9%-át tette ki az afrikai lakosság, ma ez az arány már 25 százalék.

Eközben Európában fokozatosan csökkent a termékenységi ráta; 1950-ben a világ lakosságának 22%-a volt európai, de ez 2050-re 7 százalék alá csökken, miközben az afrikai lakosság aránya 9 százalékról 40 százalékra nő.

Nostradamus egy nagy, mindent eldöntő háborút is jósolt, mely feltehetően vallási indíttatású lesz, az iszlám, és a keresztyénség között fog lezajlani.

Ez a háború minden európai országot érinteni fog, köztük hazánkat is.

Míg a bevándorlók belülről fogják bomlasztani iszlám ideológiákkal a nyugat egyre korhadó szöveteit, addig a külső támadások is gyakorivá fognak válni. Európa ostroma végső soron már 2 éve zajlik, méghozzá szervezetten.

Az EU vezetése mintha szándékosan nyitotta volna meg az utat a keletről érkezőknek, és lassan már a fekete afrikaiaknak is. Fel akarják tölteni velük a haldokló nyugati civilizáció megüresedett társadalmi helyeit, de kígyót melengettek a keblükön, és ezt nem képesek belátni, vagy szándékosan nem akarják észre venni.

“A harmadik Antikrisztus nagyon hamar megsemmisül majd,
Háborúja huszonhét véres éven át fog majd tartani:
Az eretnekek mind meghalnak, a foglyokat száműzik,
Az emberi test vérétől vöröslő víz fogad mindenkit a földeken”

Ha valóban igaza lesz ebben is a nagy prófétának, akkor Európa széthullása zajlik. A nyugati civilizáció bukása, teljes megsemmisülése. És ezt mi, mint európai polgárok az első sorból nézhetjük végig...

OSZD MEG másokkal is!

harmadik világháború kataklizma nostradamus prófécia jóslat bevándorlás


Megtekintések száma: 103043

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet