November közepén tényleg sötétségbe borul 15 napra a Föld? Az évszázad együtt állasáról beszélnek!

2017. november 14., kedd
A NASA szakemberei állítólag azt mondták, 15 napig nem fogjuk látni a Napot. De vajon mi igaz a neten terjedő hátborzongató jóslatból?

Valami nem akármilyen hír kezdett el terjedni az elmúlt hetekben arról, hogy lesz egy csillagközi együttállás a bolygók között a Naprendszerben.

Ez az együttállás pedig sok tekintetben az évszázad együttállása lehet.

Elképesztő hírek terjednek hetek óta a Jupiter és a Vénusz közelgő együttállásáról.

Ez pedig apokaliptikus hatással lesz bolygónkra, ugyanis a NASA állítólag megerősítette azt a hírt, miszerint a bolygónk teljes sötétségbe borul 15 napra, amely 2017. november 15-én veszi kezdetét és november 29-ig fog tartani.

De pontosan miről is van szó? Tényleg elsötétülhet a Föld 15 napra?

A Napiufo beszámolója szerint:

“Charles Bolden (egykori NASA űrhajós) egy 1000 oldalas dokumentumot küldött az eseményről a NASA-nak, hogy elmagyarázza a különös eseményt. A jelentés szerint a meghatározott időszak alatt a Jupiter és a Vénusz olyan közelségbe kerülnek majd egymáshoz, hogy mindössze 1 fok fogja elválasztani őket.

A Vénusz a Jupiter dél-nyugati részéhez fog kerülni, aminek eredményeképpen 10-szer fényesebben fog világtani, mint a Jupiter. A Vénusz fénylő világossága felmelegíti a Jupiter gázait, ennek következtében pedig képtelenül nagy mennyiségű hidrogén gáz szabadul fel az űrbe.

Ez a reakció a Napunkat is érinteni fogja november 15-én 2:50-kor.”

Az igazság az az egész hír kapcsán, hogy valóban várható egyfajta együttállás a bolygók között.

Azonban a Vénusz aligha melegítheti fel a Jupiter gázait, ugyanis több milliárd kilométerre keringenek egymástól, még ha az égbolton látszólag egymás mellé kerülnek is.

Nem valószínű tehát, hogy bekövetkezne a 15 napos sötétség.

Ennek ellenére világszerte rengeteget elkezdtek rettegni az egészről, és sokan már földalatti óvóhelyeken készülnek elő a kataklizmára.

Léteznek ugyanis szerintük olyan próféciák, miszerint a sötétség kora ezekben a napokban fogja elragadni az emberi lelkeket...

OSZD MEG másokkal is! 

összeesküvés bizarr világvége kataklizma


Megtekintések száma: 19016

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet