Nukleáris világvégét hozhatnak az oroszok által fejlesztett új fegyverek: Putyin újabb fokozatra kapcsolt?

2018. május 4., péntek




Valójában az USA vagy az oroszok jelentik az igazi agresszort a harmadik világháború előtti világhatalmi térbe? Közeleg a végső feszültségi pont!

Amerika és az oroszok sohasem csípték egymást. A politikai és ideológiai szembenállásnak már évtizedes múltja van.

Azonban egyre nyilvánvalóbbá válik Amerika kétkulacsos politikája, mely lerántja a leplet azokról, akik valójában irányítanak: az USA-t markukban tartó oligarcha hálózatok és maffia szervezetek.

Ezek ugyanis az oroszok ellen próbálják hangolni Európa lakosságát, az európai nemzeteket.

Mindeközben az USA folyamatosan felfegyverzi a keleti szakadárokat és különféle terrorcsoportokat így magát az ISIS maradékát is.

A világ csendőre már rég a világ hóhérává vált, és talán sohasem volt az igazi igazságosztó, csak egy olyan politikai és világgazdasági erő, aki jót cselekedett, ah az érdekei is azt kívánták.

Ha pedig az ellenkezőjét, akkor azts em voltak rest megtenni...

A háború szaga már itt van a levegőben, és miközben Amerika rossz szemmel nézi az oroszok fegyverfejlesztési terveit, eközben ő is gőzerővel fejleszt. Már egy jó ideje hidegháborúban élünk....

Putyin legfenyegetőbb üzenete az volt, hogy az orosz elnök videós prezentáció kíséretében bejelentett egyebek mellett három olyan új, stratégiai fegyver rendszerbe állítását, amikkel Oroszország képes lesz a világon bárhol csapást mérni.

“Olyan új stratégiai fegyvereket fejlesztettünk, amiknek egyáltalán nincs szükségük ballisztikus pályára ahhoz hogy célba érjenek.

Ebből következik, hogy a rakétaelhárító rendszerek nem nyújtanak majd ellenük védelmet” – közölte csütörtökön az orosz elnök beszédében, büszkén megmutatva Amerikának, hogy milyen korszerű fegyverrendszereken dolgoztak az orosz hadimérnökök az utóbbi években.

A nukleáris robbanófejjel felszerelt robotrepülőgép az egyik legbrutálisabb orosz fejlesztés, ami minden amerikai légvédelmi rendszert ki tudj játszani.

Sokak szerint az oroszok már akár holnap elő tudnának idézni egy nukleáris holokausztot Amerika területén, ha akarnák. Ez pedig egy ketyegő vilávgébe gomba lehet, vagy a nem túl távoli jövőben a harm,adik világháború kirobbantója.

Az elnök szavai szerint a cirkálórakétát alacsony utazómagasságra tervezték, és röppályáján kiszámíthatatlanul cikázik, ezért a jelenlegi, sőt a közeljövőben rendszerbe álló felderítő-elhárító rendszerekkel is képtelenség lesz érzékelni és megsemmisíteni.

Avantgarde névre keresztekték, és egyelőre légVÉDELMI felhanálással állítják csatarendbe, de kit duja, hogy mit hoz a jövő.

Amerika feltett szándéka egy újabb világháború kirobbanása. A nagy kérdés csak az, hogy Putyinnak meddig van türelme, és hogy az sas meddig játszadozhat a nagy medvével...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika oroszok putyin


Megtekintések száma: 31356





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet