Nyugat-Európa végnapjai: egyre több a fegyveres konfliktus, a nyugati civilizáció a halálba menetel?

2018. március 27., kedd
Vészjósló forgatókönyvet tártak elénk népességkutatók és professzorok! Civilizációnk alkonya?

Európa a végnapjait éli. Ezzel több professzoer és néepsségkutató is így van.

Kutatások ugyanis egyöntetűen kihozták, hogy a világunk alapjaiban változik meg, a nyugati világ pedig megkezdte lassú haldoklását.

Teljes átalakításra lenne szükség, hogy ennek a haldoklásnak és a társadalmunk korhadásának folyamatát megállítsuk, vagy visszafordítsuk.

Egyre több olyan eset van Európában, amikor magánszemélyek fegyveres konfliktusba keverednek – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Csak Svédországban egyetlen év alatt mintegy négyszáz fegyveres konfliktus volt, tehát “úgy tűnik, hogy a világ ebbe az irányba változik Nyugat-Európában” – tette hozzá.

Azt is mondta, hogy olyan mennyiségben érkeztek illegális fegyverek Nyugat-Európába, ami az elmúlt évtizedekben elképzelhetetlen lett volna.

Bécsi professzorok is azt mutatták ki, hogy a nyugati világban fegyveres konfliktusokba torkollhatnak majd bizonyos nézeteltérések, feszültségek.

"Mivel nem működik Európa immunrendszere, magunkhoz engedtük a veszedelmet. Ezzel a veszedelemmel nem lehet együtt élni, ezért a fegyveres konfliktusok immáron elkerülhetetlenek" - állítják.

Azt is hozzáétették, hogy ez Európa egyetlen esélye, mielőtt a multikulturalizmus és a párhuzamos társadalmak teljesen felemésztik.

Ennek megállítása, a folyamatok megelőzése csak rajtunk múlik, de már így is, ha cselekszünk, akkor is az utolsó utáni órában vagyunk, és már sohasem lesz olyan elosztású és szerkezetű a kontinens társadalma, mint azelőtt.

Erre midnen nappal egyre kisebb az esély, mert az EU felsővezetése egyáltalán nem érdekelt abban, hogy Európa egyensúlya helyerálljon.

Ők igazi káoszt akarnak, és azt, hogy az európai kultúra elbukjon, és az EU romhalmazán valami újat, egy egységes árnykormányt lehessen létrehozni, vagy más, nem Európa politikai érdekeit képviselő tömörülést.

A döntés a kezünkben van, ahogyan az akarat is arra, hogy Európa alkonyát meggátoljuk.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás


Megtekintések száma: 64638

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet