“Nyugaton már nem lehet félelem nélkül élni” – magyarok levelei a befogadó országokból

2022. december 11., vasárnap




Kendőzetlen őszinteséggel a teljes igazságról... OSZD MEG, ha egyetértesz velük!

összegyűjtöttek jónéhány olyan levelet, amit olyan külföldön élő magyarok írtak, akik valamilyen, a menekültek befogadására berendezkedett országban élnek már egy ideje.

Ők megdöbbentő dolgokat tapasztaltak, amiket aztán kénytelenek voltak levélbe ölteni elkeseredésükben.

Álljanak itt tehát ezek a gondolatok olyanoktól, akik szinte testközelből tapasztalhatták meg, mi is az a multikulturális társadalom.

"…Egyszerűen mintha ideköltözött volna Európába a Közel-kelet. Ausztria tele van arabbal. Nyáron is voltam Eisenstadtban és egy osztrák játszótéren nem volt egy osztrák gyerek sem csak arabok. Vajon mért?"

"… Hát én azt sem tudom, hogy hol kezdjem. 16 éve élek Németországban, ahol 4 gyönyörű lányom született. A legnagyobb lányom 16 éves és nagyon okos, szép szőke lány. A hajszínét azért írom le, mert ezért többször is megtámadták szóban a fejkendőbe bugyolált iskolatársai. A környék ahonnan nemrég el is költöztünk annó konzulátusi negyed volt.Gyönyörű,nyugodt környék …amíg lassan az évek alatt fel nem váltotta a német lakosságot az afrikai és balkáni tömeg.A rég beilleszkedett külföldiek pedig el kezdtek az újonnan érkezettekhez igazodni.A baráti muszlimok is elkezdték a keresztények megvetését…."

"…Bárhol járok mindenhol muszlim imaházak nőnek ki a földből, pizsamás arab férfiak szaladgálnak mindenfelé…"

"…Szürkület után egy nő nemigen megy már le az utcára. Két hónappal ezelőtt egy marokkói fiatalember kitépte egy idős hölgy nyakából a kis arany láncot, aztán ellökte. Sajnos a néni azóta kómában van."

"…Egyszer (én egy esetről tudok, de lehet, hogy előfordult többször is) egy gyönyörű liberty stílusú villában szállásoltak el 8 afrikai fiatalembert. Néhány nappal érkezésük után már kitört a botrány. Ki voltak kelve magukból, mert nem biztosítottak számukra ingyenes wifit. Ugyanakkor a sok olasz aki a földrengés miatt elvesztette otthonát, konténerben fagyoskodik…"

"…Balatonalmádiban lakom. Ismerőseimhez érkezett nyáron Németországból egy család, kamasz lányokkal. A magyar házigazda egyik este így szólt a saját lányaihoz és a vendég német lányokhoz:

– Olyan szép este van, sétáljatok le a Balaton partjára, csodáljátok meg!

Az egyik német lány meglepetten, ijedten – szinte rettegve – tette fel ezt a kérdést:

De hát szabad itt nekünk ilyet csinálni?????? Otthon, nálunk – különösen sötétedés után – nekünk már tilos kilépnünk az utcára, mert olyan veszélyes. Itt hogy-hogy megtehetjük ezt?

Nagyon szomorú, hogy ezek a lányok már el sem tudják képzelni, mi az a mozgásszabadság, mi az, hogy nem kell állandó félelemben élni egy állítólag “civilizált” világban…"

"…Én sok éve Kölnben élek, és a mindennapi életünk nagyon megváltozott 2015 óta. Erről szeretnék Önnek beszámolni.

A legszembetűnőbb változás, hogy a közterületeket már átadtuk a migránsoknak. Már nem megyünk a parkba, már nem ülünk le egyszerüen egy téren egy padra, mert a migránsok mindenütt ott vannak, zajonganak, szemetelnek, bámulnak ránk, kellemetlenek. Az ember inkább megy tovább.

Egy könyvet olvasni a villamoson, amit 2015 előtt mindig csináltam, már nem lehetséges. Figyelni kell. Az ember nagyon feszült és mindig késznek kell lennie, gyorsan leszállni, ha a migráns csoport kellemetlen lesz.

Kocogni, különösen sötétedés után, vagy egyáltalán kimenni az utcára sötétedés után, az sem megy már, félelem nélkül."

Kórház. Döbbenet a születendő gyermekek listája… Ahmed, Mohammed , Amir, Alid, Tarek…

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültválság


Megtekintések száma: 187708





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet