Ő a világ legnagyobb férfiasságával rendelkező férfi a világon

2017. január 20., péntek
Roberto Esquivel Cabrera neve egybeforrt a bolygó legnagyobb péniszével.

Roberto Esquivel Cabrera. Ez a név önmagában ugyan régen semmit nem mondott,t ma már viszont őt emlegetik a legendás péniszkirály néven. Nem véletlenül.

A férfiassága ugyanis olyan nagy, hogy homlokon is tudná vele csapni saját magát. Az elképesztő mutatványt elmondása szerint már ki is próbálta egyszer.

Roberto a bolygó legnagyobb nemi szervét annak köszönheti az orvosok feltételezése szerint, hogy már egész fiatalok azzal szórakozott, hogy különböző súlyokat - hol nagyobbat, hol kisebbet - aggatott péniszére, így folyamatosan nyújtva azt.

A férfi méretei tényleg elképesztőek, már-már orvosi tekintetben is hihetetlenek. A férfi szerszáma ugyanis 48 centiméter hosszú, és majdnem egy kilós, egész pontosan 0,91 kg.

Azonban nem minden a nagy méret, ugyanis a a férfi elmondása szerint nem jó a szexuális élete, már ha van ilyenje egyáltalán, ugyanis rengeteg nő fél a nagy szerszámtól.

Összesen kétszer folytatott szexuális együttlétet, de mindkétszer kudarcba fulladt a dolog, mert egy ízben partnere futamodott meg, egy másik alkalommal pedig fájdalmat okozott a szíve választottjának otromba férfiasságával.

Roberto Mexikóban nem kap munkát, rokkantnak minősítették, így azt tervezi, hogy ismét az Egyesült Államokba költözik, mert ott sokkal több a nő, így nagyobb eséllyel lesz barátnője, és talán a pornóiparban is el tud helyezkedni.

Az egészen hihetetlen orvosi kondíció elég ritka, nem is nagyon láttak még hasonló méretekkel rendelkező embert, ezrét hamarosan a rekordok könyvébe is bekerülhet.

Roberto azonban egyáltalán nem boldog. Elmondása szerint annak örülne, ha átlagos pénisze lenne, ez a hatalmas bestia ugyanis teljesen tönkretette az életét.

Sokszor ne talál munkát, nehezére esnek bizonyos mozgások, és állandóan megbámulják őt az utcán.

Korábban többször konzultál már orvosokkal, akik szerint lehetséges lenne egy olyan műtétet elvégezni rajta, mellyel egy emberibb méretet faragnának a jelenlegi fél méteres péniszéből.

Azonban az orvosok tanácsa ellenére úgy döntött, nem vág bele a péniszkisebbítő műtétbe, pedig a beavatkozás költségét egy pornóipari cég fedezte volna.

A férfi ehelyett megpróbál egy boldog, teljes életet élni, már amennyire ezt túlméretezett férfiassága engedi fogja neki.

Azt mondja, hogy az emberek csak áltatják magukat a nagy méretekkel, de valójában nem minden az, ha valami nagy.

érdekes hihetetlen érdekesség egészség hihetetlen emberek rekord világrekord


Megtekintések száma: 130485

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet