Ő az, aki egy másodperc alatt annyit keres, mint te egy egész élet alatt!

2021. október 19., kedd




Betekintettünk a pofátlanul gazdag, lelketlen elit világába. Elborzasztó körkép...

Tudod, hogy mennyi a nagykutyák vagyona? Az a pénz, amivel rendelkeznek? Kapaszkodj meg a székedben, mert hanyatt fogsz vágódni!

A Rothschild-ház vagyona 2 TRILLIÓ (!) dollár. Vagyis a család önmagában ÖTSZÖR gazdagabb, mint a világ leggazdagabb 8 embere együttvéve!

És ami még nagyon megdöbbentő, hogy mégis nincstelenek. Persze csak egy bizonyos értelemben, mivel nincs saját vagyonuk.

vagy úgy is mondhatnánk, hogy a cégeikbe van fektetve a vagyonuk, és a világ vagyonának a 96%-a az ő vagyonuk, csak kötvényekben, részvényekben lekötve.

Ez néhány szupergazdag elit család kiváltságe. A nagy fogáson osztoznak, azon a tömérdek pénzmennyiségen, melyet emberek milliói, vagy már milliárdjai keresek meg vérrel-verejtékkel az évszázadok alatt.

Vagyis amikor te a boltban fizetsz valamiért, akkor a Rothschildek, és más bankár családok tulajdon pénzével fizetsz. Egy percig se gondolsz, hogy az a TE pénzed...

A világ leggazdagabb 1 százalékának nagyobb vagyona van, mint a világ maradék 99 százalékának.

A fizetésed sem a sajátod, de nem ám! Az is a bankár dinasztiák pénze, csak éppen nálad van nekik "lekötve". Ez a pénz - az ő pénzük - forog folyamatosan a világban. És egy napon majd benyújtják a számlát!

És ez még nem minden. gyakorlatilag mivel minden az övék, azért, hogy te fizethetsz az ő pénzükkel, és "kölcsönben" felhasználhatod azt, különféle kamatokat kell fizetned, vagy ilyen-olyan rejtett adók lévén visszafolyik a rendszerbe az összeg, rajtad keresztül.

Gazdasági gyarmatosítás folyik a világban. A gyarmatosítás már több évtizede zajlik. A világhatalmi elit kapzsi bankárdinasztiájának nem elég a világ vagyonának 96%-a, és a maradékot is meg akarja kaparintani idővel.

Rengeteg a különféle fiktív számla, és még több az olyan fantompénz, mely valójában soha nem öltött fizikai formát, vagyis egyszerűen lekövethetetlen, hogy egyáltalán valós pénzösszegként született-e a rendszerben, vagy a bankárok "kreálták" különféle pénzügyi trükkökön keresztül.

Napjainkban a bankszámlánkat, és annak forgalmát is megadóztatják.

Egyre magasabbak a tranzakciós költségek, hogy fenn tudják tartani magukat a bankok, és ne omoljon össze az egész rendszer, mint egy kártyavár.

Csak idő kérdése, hogy mi fog történni, és hogy a szupergazdagok eloroljanak a világ népétől MINDENT...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés háttérhatalom


Megtekintések száma: 267469





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet