Ő is a Gardasil oltás miatt halt meg: a gyógyszeripar mikor ismeri be végre nyíltan a hibáját?

2017. augusztus 8., kedd
Meredith Prohaska Waukesha pár órával azután halt meg, hogy megkapta a Gardasil injekciót. A gyógyszeripar próbálja elhallgattatni a tanúkat, megmásítani a sztorit.

Mint ismeretes, a Gardasil oltóanyag és oltás hihetetlenül heves viták tárgya volt az elmúlt években, amikor kiderült, hogy az oltás egyes összetevői komoly bajt okozhatnak a szervezetben.

Sőt, amiért adták - a méhnyakrák ellen elsősorban - pont azt nem akadályozta meg a tudományos bizonyítékok szerint. Sőt, még meg is növelte az erre való hajlamot és kockázatot.

Néhány éve egy fiatal kislány hunyt el, ő volt az elsők között, akik a Gardasiltól haltak meg. Az egészségügyi létesítmény pedig állítja, hogy kivételesnek tekinthető ez az eset. A wisconsini tizenkét éves Meredith Prohaska Waukesha pár órával azután halt meg, hogy megkapta a Gardasil injekciót.

A lány egészen addig egészséges, mosolygós személyiség volt. A halála napján megkapta az oltást, majd elkezdett fájni a torka.

30 perccel később aztán az oltás hatására mély álomba zuhant, amiből már csak nehezen kelt föl.

Az édesanya többször is felébresztette, hogy megnézze, jól van-e. Újabb fél órával később a lányát a padlón fekve találta a szobában, ekkor már nem volt magánál. Megpróbálta újraéleszteni, de ez már nem járt sikerrel. A lány meghalt.

Később, az orvosok sem tudták megmondani a szülőknek - vagy csak nem akarták - hogy miért is halt meg a lányuk.

Már akkor felmerült az anyában, hogy elolvassa a Gardasil mellékhatásairól szóló részt, ami egy az egyben ráillett a lányára. Egy professzor és egyben orvos a Milwaukee Egészségügyi Minisztériumból azt állította, hogy az oltóanyag egyáltalán nem volt hibás, ezzel megelőzve a gyógyszergyárakra hulló vádakat, mintha tudták volna előre.

Komoly érdekek fűztek egyes orvosokat ahhoz, hogy azt "reklámozzák", hogy az oltások biztonságosak, és elsikálják a lány ügyét. Egy szakember, Dr. Swain például 1 millió dollárt kapott azért, ha promotált a Gradasil oltásokat.

Több mint 900.000 USD-t ebből a CDC, az Amerikai Járványügyi Hivatal adott, azzal bízva meg az orvost, hogy tanulmányozza az immunizálás arányát. A másik közel 160.000 USD-t a Robert Wood Johnson Alapítványtól, egy non-profit szervezettől kapta, amely megint csak a vakcinák promotálásán dolgozik.

Ha megnézzük a dokit, úgy néz ki, mint egy pszichopata. Egy statisztika szerint egyébként az orvosok egy része valóban enyhén pszichopata...

Dr. Swain a Prohaska család aggodalmait nem vette figyelembe, minden áron oltani akart, és benne megbíztak. Ezért bizonyos értelemben ő a lány gyilkosa.

Az eset óta, és azelőtt is több lány halt meg, világszerte pedig több tucatra, nem hivatalosan akár több százra tehető a Gardasil áldozatainak száma, ám ezt a gyógyszeripar sohasem fogadta el tényként.

Azóta is nagy a hallgatás, és mára már egyértelmű bizonyítékok vannak rá, hogy az oltóanyag gyártók tudtak a mellékhatásokról, hogy a vakcina mennyire veszélyes, de fontosabb volt a pofit, mint sokak élete…

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar gyógyszermaffia vekcinák gardasil


Megtekintések száma: 54685

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet