Ő volt a Vatikán fő ördögűzője, aki közel 70.000 démonnal harcolt

2021. szeptember 16., csütörtök




A pap korábban azt állította, hogy a Sátán eluralkodott a Vatikán vezetőségén. Pályafutása alatt több tízezer démontól szabadította meg a világot.

Az azóta 91 éves korában meghalt atya Vatikán egyik legnagyobb és legtapasztaltabb ördögűző papja, Gabriele Amorth volt.

A Vatikán egyes vezetőit a gonosz hajtotta

A Pápa fő ördögűzője volt évekig, és egyszer még azt is állította, hogy a Vatikánt maga a gonosz szállta meg.

Elmondása szerint ugyanis a vezetőség egyes tagjai nem voltak tiszta lelkűek, és alapvetően a gonoszt szolgálták.

Mindezt belső viszályok követték, melyek majdnem szétszakították az egységet. Mindebből a közvélemény mit sem sejtett, így titokban tudták tartani a belső harcokat.

30 évig tartó pályafutása alatt rengeteg ördögűzést hajtott végre, és rekord számú, közel 70.000 démonnal vette fel a harcot.

Elmondása szerint Sztálin és Adolf Hitler is megszállt személyek voltak, akiket gonosz lelkek kerítettek hatalmukba.

Rengetegszer nézett bele a Sátán szemébe, és minden egyes harca a gonosszal olyan volt, mintha az első lenne. Sok reménytelen küzdelmet is megnyert.

Azok, akikből sikeresen kiűzte a gonoszt, arról számoltak be, hogy kettős személyiség volt. Egyszerre volt nagyon kedves, és agresszív, indulatos.

Amikor ördögűzéseket hajtott végre, nagyon kegyetlennek tűnt, és határozott szigorral próbálta megsemmisíteni a negatív erőket. Amikor azonban a szertartások véget értek, mindig visszaváltozott a jókedvű, vicceket se megvető atyává.

Ez a kettősség az egész életét végigkísérte, ezért sokan úgy tartják róla, hogy valójában ő is egy olyan figura volt, aki sohasem mutatta meg az igazi arcát.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál vallás bizarr ördögűzés vatikán gonosz ijesztő sátán hit


Megtekintések száma: 203999





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet