Ők a világ legnagyobb gyógyszeripari drogbárói

2017. május 8., hétfő




Belőlünk, és a beteg emberekből élnek, miközben hálájuk jeléül még tovább betegítenek minket?

Gyakorlatilag nyílt titok, hogy ma az egészségügyi rendszerek szerte a világban ugyanúgy működnek, mint a szerteágazó droghálózatok.

Talán nincs még egy, érdekeit ennyire erőteljesen demonstrálni képes ipar, mint a gyógyszeripar.

Emberek millióinak az életét képes tönkretenni naponta - és tönkre is teszi – csak azért, hogy évről-évre képes legyen profitot maximalizálni. Semmitől sem riad vissza, és ha fenyegetve érzi magát, akkor orvosok hitelét is képes tönkretenni.

Különféle - néha csak általuk kitalált – betegségekkel nyerészkednek, és a betegek valójában csak statisztikai tényezők a rendszerükben.

Egyesek szerint, ha büntetni kéne, akkor a gyógyszergyárakat, és azok vezérigazgatóit kellene bezárni hosszú időre a börtönökbe, mert valójában ők a világ legnagyobb drogbárói. Ugyanis a gyógyszerek okozta túladagolásokban, és egyéb közvetlen mellékhatásokban sokkal többen halnak meg, mint az azokhoz tartozó alapbetegségekben.

A gyógyszeripar valójában azon mesterkedett az elmúlt években, hogy gyógyszerfüggő, drogos embereket hozzon létre, akik majd függni kezdenek a gyógyszeripari termékektől. - állítják korábban ebben a rendszerven szerves részt kivevő orvosok.

És ez valójában mára már nincs is másképpen.

Vagy szerinted véletlen lenne az, hogy az ekcéma elleni kenőcsök erős függést alakítanak ki, majd utána életed végéig kezelned kell a bőrödet, mert - idézet az orvosok által mondottakból - azt "megszokja" a szervezeted?

Nem véletlen. Ahogyan az sem, hogy az antibiotikumok is egyre hatástalanabbak, mert a szervezet igényli, és a baktériumok is egyre ellenállóbbak velük szemben. Ennek ellenére az orvosok nagy részének esze ágában sincs váltani róla, alternatív eljárásokra.

Pláne nem természetes eljárásokra, vagy alapanyagokra.

A nagy titok ugyanis a szabadalomban rejlik. A természetes vegyületeket, anyagokat ugyanis nem lehet szabadalom alá helyezni, vagyis nem lehet belőlük pénzt csinálni. Nem egy rákgyógyszert így lehetetlenítettek el.

Ugyanis ha valami, ami természetes, és hatásosabb, mint az ő mesterségesen előállított termékeik, amiknek a szabadalmával komoly profitot termelhetnek, azt ellehetetlenítik.

Alapjaiban véve mindig is így működött a gyógyszeripar, és az azok körébe tartozó érdekeltségek. Egyre több orvost „vásárolnak” meg, így vannak doktorok, akik pénz fejében fejet hajtanak ez előtt a borzalmas rendszer előtt. Akiknek pedig még többet fizetnek, azok még részt is vesznek az ipari halálgyár munkálataiban.

És hogy kik is a világ legnagyobb drogbárói? Íme, itt a lista azokról, akik a kezükben tartják a betegeket, és lassan minden egészséges embert is, egyfajta potenciális fogyasztóként - célpontként:

  • Novartis - Joseph Jimenez
  • Merck - Kenneth C. Frazier
  • Johnson & Johnson - Alex Gorsky
  • Pfizer - Ian C. Read
  • Bayer - Werner Baumann

Hogy mekkora részt vállalnak, és vesznek ki abból, ami az egészségügy sötét "folyosóin" folyik, azt persze mi sem tudjuk megmondani.

Még az is elképzelhető hogy ők maguk nem tudnak semmiről, ami a háttérben folyik.

Azonban ez a tényen nem sokat változtat: valami olyanhoz adják a nevüket, amihez talán nem kellene...

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés gyógyszerlobbi gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 82817





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet