Őket talán az illuminátusok tehettek el láb alól

2017. március 13., hétfő




Ezeknek a hírességeknek a halála mindig is rejtély volt. Éppen ezért hiszik sokan, hogy az illuminátusok keze lehetett a dologban.

Sokan úgy vélik, hogy az illuminátusok szervezetei világuralomra törekednek, mint ahogy az emberiség szenvedéseit is ők okozták, s okozzák máig is.

Az illuminátus rend kezdetben csak pár tagot számlált, ám nem telt bele sok idő és a rend komoly „fejlődésnek” indult. Tagjai a szabadkőműves páholyokba is beléptek, illetve onnan vettek fel erre érdemesnek tartott szabadkőműveseket.

Sokan úgy vélik, hogy az illuminátusok szervezetei titokban tovább élnek és még ma is világuralomra törekednek, mint ahogy az emberiség szenvedéseit is ők okozták, s okozzák máig is.

Hogy mi a teljes igazság, azt persze mi sem tudjuk, de találtunk egy érdekes összeállítást, azokról a hírességekről, akiknek meggyilkolásával sokan az illuminátusokat vádolják, és ezt most megosztjuk veletek is.

Whitney Houston

Állítólag ő is a rend tagja volt, és 2012-ben járt le a szerződése - abban az évben, amikor váratlanul holtan találták a fürdőszobájában, kokain-túladagolás végzett vele.

John F. Kennedy

Azt mondják, szinte az Egyesült Államok minden elnöke kapcsolatba kerül az illiminátusokkal, de vannak köztük, akik egy idő után ellenszegülnek. Egyesek szerint ilyen volt John F. Kennedy is, aki belefáradt a társaság követeléseibe, és nemet mondott. 1963. november 22-én merénylet áldozat lett. Ez pedig már történelem.

Michael Jackson

Mielőtt 2009-ben elhunyt volna, a világsztár beszélt az illuminátusok rendjének kényszeres ellenőrzési vágyáról, és arról, hogy meg akarják őt ölni. Tény, hogy 2009 júniusában, nem sokkal teltházasnak ígérkező londoni visszatérő koncertje előtt a sztár tényleg nem volt többé...

Tupac Shakur

A népszerű rapper egyesek szerint már húszas évei elején eladta a lelkét az ördögnek, és egyre népszerűbb is lett, de mivel az ő gondolatai és szövegei nem találtak közös nevezőre az illuminátusokéival, távoznia kellett, örökre.

Martin Luther King Jr.

1968 áprilisában meggyilkolták - egyesek szerint azért kellett meghalnia, mert szót emelt az ellen, hogy bizonyos vállalatok hasznot húznak a vietnami háborúból.

Abraham Lincoln

Valamivel több mint 100 évvel korábban Abraham Lincoln is hasonló okok miatt végezte be földi pályafutását: ő az ellen emelt szót, hogy egyes vállalatok veszélyeztetik a déli államok szövetségét. És persze volt, akiknek ez nem tetszett - állítólag az illuminátusoknak sem, sőt, azt mondják, ezzel azonnali célponttá vált számukra, akit 1865 áprilisában likvidáltak.

Érdekesnek találtad a cikket? Akkor oszd meg másokkal is!

érdekes érdekesség történelem


Megtekintések száma: 53191





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet