Olasz püspök kimonta: a menekültek érdekében érdemes lenne véget vetni a kereszténységnek

2021. október 18., hétfő
Hogy képzeli? Európa sírásójaként önmaga számolná fel a kereszténységet?

Egy olasz migránspárti püspök szerint jó, ha mecsetek lesznek a keresztény templomok helyén, mivel szerinte érdemes véget vetni a kereszténységnek és ezzel együtt elfogadni az iszlám uralmát, ha ezzel meg lehet menteni a migránsok életét.

A migránsellenessége miatt Matteo Salvinit az Antikrisztusnak kikiáltó itáliai katolikus egyházi körökhöz tartozó egyik püspök, Raffaele Nogaro szerint érdemes lenne elfogadni az iszlám uralmát és véget vetni a kereszténységnek is, ha ez megmentheti a migránsok életét.

Morális okokból és a hit embereként kész lennék minden templomot mecsetté alakítani, ha ez segítené a szegény és boldogtalan férfiak és nők életének megmentését.

Mivel Krisztus nem azért jött a földre, hogy templomokat építsen, hanem azért, hogy fajtól, vallástól és állampolgárságtól függetlenül segítsen az embereken”

– nyilatkozta Caserta korábbi püspöke, Raffaele Nogaro.

Nogaro emellett azt is közölte, hogy súlyos bűnnek tartja, hogy a balliberális katolikus egyházi csoportok által Antikrisztusnak titulált Matteo Salvini rózsafüzérrel a kezében és Isten nevét a szájára véve beszélt az illegális migránsok kiutasításának a szükségességéről.

Igaz 2009-ben a korhatár elérése miatt a püspöki székéről lemondott Nogaro püspök, de a mai napig aktív papi szolgálatot lát el.

Egyébként a Vatikánon belül hivatalos tisztségviselőként foglalkozik a migránsokkal, mivel tagja annak a vatikáni bizottságnak, amely a migránsok lelkipásztori szolgálatának támogatásáért és koordinálásáért felelős.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség botrány felháborító


Megtekintések száma: 63913

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet