Olyan dínófosszíliára bukkantak, amin még a hús is rajta volt!

2022. november 15., kedd
Teljesen ellentmond az evolúciós elméletnek, és a mainstream tudománynak? Végig hazudtak nekünk?

A tudósok teljesen ledöbbentek azon, amit nemrég találtak. Egy olyan dinoszaurusz fosszíliára bukkantak ugyanis, ami minden eddiginél különbözőbb, és egyben egyedülálló.

A fosszília csontjain ugyanis még mindig rajta volt a hús.

Igen, a hús még mindig oda volt tapadva, több millió év távlatából is. Noha megkövesedett formában volt jelen, mégis hihetetlen áttörést hozhat az őslénykutatásban.

Sőt, egyesek szerint olyan DNS szálakat tartalmazhatnak ezek a darabkák, melyek segítségével maradéktalanul feltámaszthatóak lesznek ezek az őslények.

A dinoszauruszok 65 millió évvel ezelőtt éltek a Földön, és jelen tudásunk szerint egy hatalmas aszteroida becsapódása pusztította ki őket. A megmaradt túlélők pedig már nem tudtak kellő hatékonysággal alkalmazkodni a megváltozott környezethez, így kaptak teret az emlősök.

A mezozoikum idejéből származó leletből származó dínófosszília egyes becslések szerint 140 millió éves is lehet.

Maga a lelet egy technikus által lett felfedezve egy földalatti metróalagútban, melyet kitakarítottak, és munkálatokat végeztek rajta.

A képen is jól látható, hogy rá van kövesedve a dinoszaurusz csontjaira a húsa.

Az Indiában talált leletet végül elküldték Amerikába, ahol megerősítették, hogy valóban dinoszauruszról lehet szó. Aztán történt valami...

Hirtelen az amerikai tudósok megváltoztatták az álláspontjukat. Azt kezdték el hangoztatni, hogy ez valami más, és nem dinoszaurusz. Talán egy genetikai mutációban szenvedő egykori kecske teteme, mert kizárt, hogy egy őslény ennyire jól konzervált formában maradt volna fenn.

Sokak szerint az egész ügy körül azért alakult ki ilyen szövevényesség, mert a mainstream tudomány tisztában volt vele, hogy mi ez. Ez egy dinoszaurusz a közelmúltból.

Azért maradhatott meg ilyen jó állapotban egyesek szerint, mert nem több millió éves, hanem csupán több tízezer, vagy több ezer éves, vagy még fiatalabb.

A mainsteram régészet és a tudomány ismeri a titkot, miszerint a dinoszauruszok kora nem volt annyira távol időben Sőt, az ember és a dinoszaurusz egy rövid ideig egy időben éltek...

Gondoljunk csak bele, mekkora felfordulást okozna ez, ha kiderülne az egész világ számára...

Nem csak a történelemkönyveket kellene újra írni, de sokminden mást is újra kellene gondolni az emberiség múltjával kapcsolatban. Ez pedig rengeteg mást is a felszínre hozna.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek evolúció tiltott régészet


Megtekintések száma: 86891

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet