„Olyan emberek akarnak eltenni láb alól, akik a kormánynál is erősebbek!” Michael Jacksont valójában meggyilkolták?

2021. június 15., kedd




Lánya szerint a háttérhatalom ölte meg apját. Újabb bizonyítékok kerültek elő a pop királyának halálával kapcsolatban.

Michael Jackson, a pop királya egy igazi legenda volt. 2009-ben nagy visszatérést akart megszervezni, hogy kissé megkopott renoméján javítson, és mindenki hatalmas rekordokat, gigantikus koncert sorozatokat várt.

Aztán váratlanul, egyik napról a másik meghalt saját otthonában. Azóta számtalan különféle elmélet látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy pontosan mi történhetett.

A halálához ugyanis nagyban hozzájárult az a tény, hogy az orvosa nem megfelelő módon és körülmények között élesztette újra, és adagolta neki a sokszor Jackson által csak "tejnek" nevezett nyugtatót, ami egyben egy erős fájdalomcsillapító is volt.

nemrég pedig bombaként robbant a hír, miszerint a pop királyát lehet, hogy meggyilkolhatták.

Kezdve azzal, hogy nem kemény talajon végezte a szívmasszázst, hanem az ágyon, ezzel gyakorlatilag halálra ítélve őt. Már akkor felmerült az, hogy az orvos tehetetlensége, ügyetlensége talán szándékos volt.

Nemrég az hír kezdte járni a netet, miszerint Michael Jacksont valójában az illuminátusok ölhették meg. Ezt lánya, Paris Jackson is alátámasztja, aki szerint apja többször beszélt arról, hogy olyan nagy és rejtélyes hatalom figyeli őt, mely egy mozdulattal bárkit képes kivonni a forgalomból.

Jackson az illuminátusok titkos társaságának a tagja volt. Rengeteg különféle szertartáson vett részt, és a vezetőség köreiben is jól mozgott. Elmondta lányának, hogy rengeteg mocskos gazember volt a tagok között akkoriban, köztük számtalan fontos, befolyásos tisztséget betöltő ember is.

Jackson eleinte azért hódolt be az illuminátusoknak, mert azt ígérték neki, hogy a csúcsig repítik, és a popszakma királyává teszik őt, cserébe annyit kérnek, hogy legyen hőséges, és kövesse a luciferánus tanokat.

A pop király azonban idővel besokallt. Ekkor kezdték el az illuminátus rend tagjai fenyegetni, és többször nyomatékosítottak: ha kilép, az az életébe is kerülhet, főleg, ha bármit mond a titkos rend szerveződéséről és belső ügyeiről, működéséről.

Paris Jackson szerint apja annak idején még fényképeket is mutatott arról, amint a rend titkos tagjaival tartott, és különféle sátánista szeánszokon vett részt. Ezen szeánszok eleinte a beleegyezésével történek meg, később már kényszerítették.

Apja halála után azonban rejtélyes módon a képeknek is nyoma veszett, mintha minden bizonyítékot szándékosan akartak volna eltüntetni.

A popszakma egy nagy részét uralták, és uralják ma is, akárcsak a médiát. Különféle előre gyártott, manipulatív dalszövegekkel, hírekkel és tartalmakkal befolyásolják az emberek gondolkodását.

Jackson erre szép lassan rájött, és elhatározta, hogy felfedi a leplet az egész hazugsággyárról.

Egy gyűrűkből álló piramisról van szó, melynek célja az emberek akaratának befolyásolása, s ezzel együtt a fogyasztói társadalom agymosása.

A tengerentúlon ez az illuminátus legenda nagyon népszerű, és talán lehet is alapja, mivel több másneves sztár is beszélt már erről korábban.

Tila Tequila például nem győzte hangoztatni, hogy ha a közeljövőben látszólag autóbalesetet szenved vagy drogtúladagolásban hal meg, akkor az valójában a titkos szervezet által elkövetett merénylet lesz

A tizennyolcadik századi múltra visszatekintő, nemzetközi Illuminátus társaság a médiát tekinti az egyik legfőbb szócsövének, melyen keresztül olyan tömegmanipulációt hajthat végre, amit az emberek már talán régen a magukénak éreznek...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély összeesküvés illuminátusok háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 209014





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet