Olyan szintű olvadás kezdődött, hogy a prognózison a számítógép is összezavarodott: hatalmas a veszély!

2018. február 7., szerda
A klímaváltozási modellek alapján a helyzet tovább már nem tartható!

Olyan hír látott napvilágot nemrég, mely sokakat el fog arról gondolkodtatni, hogy vajon van-e még visszaút a klímaváltozás poklából. Ugyanis egy mérőállomáson olyan hőmérsékleti változás ment végbe, amitől a számítógép teljes vezérlőrendszer kiakadt.

Olyannyira, hogy az eredményeket lehetetlennek tartotta, emiatt kitörölte a mérési naplóból.

A szakembereknek azonban később sikerült visszanyerniük az adatokat, és borzalmas eredmények tárultak eléjük, melyek alapjaiban véve ijesztik meg a világot.

Az Alaszka legészakibb városában működő meteorológiai állomás számítógépe a 100 éves hőmérsékleti átlaghoz képest mérte ezeket az eredményeket.

Az 1920-as évek óta gyűjtögetett adatok között ugyanis voltak olyan friss adatok, melyek a mérések óta mért valaha vlt legnagyobb eredményeket mutatták.

tudósok szerint ez annak az előjele, hogy a sarkvidéki hőmérséklet folyamatosan növekszik, aminek eredményeképp elképesztő olvadás vette kezdetét… 

Az alaszkai városka lett a globális felmelegedés “zéró pontja” lett.

A szakemberek szerint ez egy rendkívül vészjósló prognózis, mely előrevetíti, hogy még a mi életünkben teljesen elviselhetetlenné válhat a hőmérséklet, és a Föld jégsapkái felolvadhatnak.

A helyieknek is feltűnt, hogy a környéken alig vannak már fagyok és sokkal később is érkeznek, mint eddig bármikor.

A globális felmelegedés kataklizmája pedig olyan közel került az emberiséghez, hogy mi még meg fogjuk érni azt, amikor milliók válnak otthontalanná, vagy áldozattá a klímaváltozás miatt átalakult extrém időjárásnak.

Átfordultunk tehát a végső ponton, vagyis már egyre kevésbé visszafordítható a globális felmelegedés folyamata.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen kataklizma klímaváltozás felmelegedés veszély


Megtekintések száma: 100165

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet