Olyat észleltek a Jupiter körül, amiről a NASA mélyen hallgat, és legszívesebben minden nyomát eltüntetné!

2017. október 20., péntek




Azonosítatlan anomáliát észleltek. A NASA hazugságai kártyavárként omlanak össze?

Egy fotó került napvilágra, melyen feltehetőleg egy csillagközi idegen űrhajó látható, amint a Jupiter körül kering.

Az azonosítatlan objektum egyértelműen változtatja a helyét, ugyanis nem sokkal később már az Európa körül látták újra.

Egy amatőr csillagász vette először észre a különös anomáliát, melyet elsőre csak érdekesnek talált, mikor azonban jobban megvizsgálta, rájött, hogy valami nagyon szokatlannal áll szemben.

A képet egy Canon 650D kamerával készítette a hátsó kertjéből. Hogy tényleg idegen űrhajó-e, abban nem lehetünk bizonyosak, ugyanakkor a meteor vagy aszteroida teóriát kizárja az, hogy keringet az égitest körül, majd később az Európa körüli pályára állt.

A Jupiter környékén nem most láttak először furcsa objektumokat. A mai napig rengeteg rejtély övezi az égitestet, nem beszélve arról, hogy számtalan a mai napig nem ismert holdja van, melyet még nem vizsgáltak meg a csillagászok.

Régóta tartja magát az a tudományos elképzelés is, hogy az Európa jeges felszíne alatt egy olyan meleg óceán rejtőzik, amely akár életnek is otthont adhat.

Sokak szerint az Európa holdján idegen élet van, mi több, a jég alatt komoly bázisokat építettek fejlett lények.

A kutatók szerint ugyanis a jég alatti óceán nem is annyira hideg, mint gondolták, sőt, egyes teóriák szerint az Európa magjához közel már nulla fokos a víz, nem véletlenül.

Az Európa ugyanis lehet hogy egy mesterséges hold, melynek magja egy hatalmas fémgolyó, melyet egy belső mechanika működtet.

Az Európa rejtélyes mélyének kutatása a NASA tervei közt is szerepel, a jövőben szondákat akarnak odaküldeni, hogy áttörve a jeget fényt derítsen arra, hogy mi rejtőzhet a mélyben.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa összeesküvés idgeenek földönkíüvliek


Megtekintések száma: 54470





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet