Olyat találtak egy nő fejében, amitől megfagyott az orvosok ereiben a vér - VIDEÓ

2017. február 9., csütörtök




Ilyet 30 éves praxisuk alatt még nem láttak. Csak erős idegzetűeknek!

Olyat fogunk itt leírni, ami a nem eléggé erős idegzetűeket alaposan felkavarhatja, ezért aki ilyen, az kérjük, hogy ne olvasson tovább.

Egy indiai orvos csoport valami olyasmit talált az egyik egyetem klinikáján egy nő fejében, mely a legvadabb rémálmainkban sem fordulhat elő.

A nő már napok óta érzett egy kínzó viszketést, és egy nagyon erős, csípő érzést.

Nem tudta megmondani, hogy pontosan hol érzi ezt, és az orvosok sem tudták, pontosan mi lehet. Ezrét a Füll-Orr gégészeten egy orrzuhanyt javasoltak neki kezelésként, majd később hazaküldték pihenni.

A nő tünetei azonban nem múltak el. Napokon át kínozta ez az érzés, sőt, egyre rosszabbá vált.

Amikor már az elviselhetetlenség határán voltak, akkor a 42 éves nő visszament a klinikára, hogy enyhítsenek a tünetein, mert már valósággal megőrült.

Ekkor jobban szemügyre vették az orrüreget, és valami olyasmire bukkantak, ami egyszerre undorító és hátborzongató.

Kiderült, hogy egy endoszkópos vizsgálat során apró, picike lábakat fedeztek fel, melyek mozogtak az orr belső részében. A nő orrába valószínűleg álmában mászhatott be egy kisebb méretű csótány, mely aztán felfúrta magát idővel egészen a koponyaalapig.

Az agyhoz már nagyon közel volt, és alig választotta el egy kis távolság onnan. Ha eljutott volna az agyba, a nő halálával is végződhetett volna ez az egész.

A két szem közti területen találták meg a szövetekbe kapaszkodva. Az orvosok ereiben teljesen megfagyott a vér, és azt is elmondták, hogy három évtizedes praxisuk alatt még soha nem találkoztak hasonlóval.

Ezután a vizsgálatot végző orvos egy porszívóhoz hasonló műszerrel távolította el a még mindig élő és mozgolódó csótányt páciense fejéből.

A nő életveszélyes állapotba kerülhetett volna, ha az állatot nem távolítják el.

Ha bent maradt volna, hamarosan elpusztul, a páciensnél pedig fertőzés alakul ki, amely az agyáig is terjedhetett volna, ez pedig a nő halálával végződhetett volna.

Ezek után riasztó belegondolni, hogy bármelyikünk orrába belemászhat egy csótány ugyanígy, és befészkelheti magát közvetlenül a fejünkbe.

emberi test bizarr ijesztő durva gyomorforgató


Megtekintések száma: 160001





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet