​Orbán Viktor fontos üzenetet küldött minden magyar embernek

2020. szeptember 13., vasárnap




Ezt fontos, hogy mindenki tudja...

Azt mondta: a tavaszi helyzethez képest nyugodtabb, mert pontosan tudja, hogy mivel állunk szemben, hogy a védekezéshez megvannak az eszközök és azt is, hogy az emberek mit akarnak.

A kormány célja, hogy fenntartsa Magyarország működőképességét - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombat este az M1 csatornán adott interjújában, melyben a biztonsági szabályok betartását is kérte az emberektől.

A védekezés iránya úgy hangzik: Magyarországnak működnie kell!

- fogalmazott a miniszterelnök. Orbán Viktor kiemelte: a nemzeti konzultáció eredménye alapján azt várják a magyar emberek a kormánytól, a miniszterelnöktől, az egészségügyi rendszertől, a gazdaságirányításban résztvevőktől, hogy tartsák működőképes állapotban Magyarországot és ne engedjék, hogy a vírus megbénítsa az ország és a magyarok mindennapjait - írja az MTI.

Azt mondta: a tavaszi helyzethez képest nyugodtabb, mert pontosan tudja, hogy mivel állunk szemben, hogy a védekezéshez megvannak az eszközök és azt is, hogy az emberek mit akarnak.

"Nem egyedül állok a gáton, hanem van mellettem egymillió-nyolcszázezer ember" - mondott köszönetet a kormányfő azoknak, akik visszaküldték a nemzeti konzultációs kérdőívet és kijelölték a védekezés irányát.

A családok életszínvonalára figyelni kell, ezért a kormány létrehoz egy családügyekért felelős, családokkal foglalkozó tárca nélküli miniszteri posztot

- jelentette be Orbán Viktor.

Annak érdekében, hogy a családok életszínvonalát meg tudják védeni, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár hatásköreit és lehetőségeit meg kell növelni - jelentette ki a kormányfő. Hozzátette: ezt a munkát irányítja október elsejétől Novák Katalin.


Megtekintések száma: 21780





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet