Orbitális hülyeség terjed Müller Cecíliáról: Doktor Gődémny megint "alakít"?

2021. január 15., péntek




Ez már mindennek az alja?

Megint sikerült alulmúlnia magát az oltásellenes és vírustagadó – bocsánat, vírusrealista – csapat vezetőjének a neten. Az összeesküvés-hívők számára napi táplálékot nyújtó gyógyszerész bedobta az atombombát a neten. A célkeresztjébe megint Müller Cecília került. Először a tű miatt, amivel az oltást kapta, most meg előállt egy minden eddiginél elképesztőbb, kérdésbe burkolt állítással.

Érdekes a vírus – -tagadók?, -realisták? -kritikusok? – evolúciója: korábban a vírus létét tagadták, aztán beismerték, hogy bár létezik koronavírus, de azt mondták, nem veszélyeseb, mint egy nátha. Utána jött a második hullám, nőtt az áldozatok száma, akkor már a vírus veszélyét is elismerték. December végén megérkezett a vakcína, és most már ott tartunk, hogy a hangadók az oltás szükségességét vonják kétségbe, mindenféle homályos elméleteket gyártva arra vonatkozóan, hogy a vakcina beadásával miféle károk érik az emberiséget. Holott ez az egyetlen módszer arra, hogy megszüntessük a jelenlegi, korlátozásokkal terhes helyzetet. Nem kellene messzire menni pedig a tudásért, hiszen az emberiség eddig a súlyos járványos betegségek ellen vakcinákkal tudott a legtöbbet tenni, már amelyik ellen sikerült oltóanyagot kifejleszteni. A koronavírus ellen a jelek szerint sikerült, erre mi történik...? Persze, hogy bekerült az eddig a vírus létét is tagadók célkeresztjébe.

Legutóbb, mikor Müller Cecíliát beoltották koronavírus ellen, az ott készült képeken azt vélték felfedezni, hogy a tűn védőkupak volt, vagyis: biztos nem is oltották be a tiszti főorvost. Mondjuk, hülyeségek terjesztése helyett egyszerűen csak meg kellett volna nézni egy injekciós tűt. Mutatjuk képen:

Rendben, tehát a tűt letudtuk. Nézzük, „doktor” Gődény legújabb kitalációját. Az egyébként rendőrségi eljárás alatt álló Gődény kérdésnek álcázott állításokat osztott meg Müller Cecília oltakozásáról a Facebookon. Mondván, vajon miért nem a „szokásos” orvosi maszk volt rajta, miért egy mindent eltakaró „lepedő”. Sőt, kifogásolja a tiszti főorvos „vonásait”, a szemöldökét és a frizuráját, meg a nyakán lévő sálat is. Az egész ara megy ki, hogy biztos nem is őt oltották be. Meg is kérdezi a híveit, mit gondolnak, tényleg Müller Cecília van-e a középső képen, majd hozzá megosztotta egy olyan portálnak a képeit, amelynek az impresszumában egyetlen név sem szerepel, csak a portál Facebook-oldalainak a linkje.

Ki mit gondol erről?


OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 2200





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet