​Ördög Nóráék kénytelenek elköltöztetni a kisboltjukat a sok felháborodott szomszéd miatt

2021. február 21., vasárnap




A műsorvezető el is sírta magát a bejelentés közben.

A Nánási család Balatonakarattyán – ahol második otthonuk is van – nyitotta megy tavaly nyáron a kisboltját, ami ugyan üzletileg jó befektetésnek bizonyult, a környékbeliek nem örültek annak, hogy Ördög Nóráék neve annyi embert vonz az egyébként nyugodt városba. 

Többször feljelentették őket és úgy tűnik, hogy mostanra tarthatatlan lett a helyzet.

A rendőrség már ki is tette az utcába az új közlekedési táblákat, aminek értelmében nem lehet parkolni a kisbolt környékén, Nánásiék pedig úgy döntöttek, hogy elköltöznek.

Nagy az élet, de ennek sokan nem örülnek, akik ott a kisboltunk környékén csendre, nyugalomra és békére vágynak és mi ezt el is fogadtuk. 

Többször elmondtuk, hogy az önkormányzattal komoly és előrehaladott megbeszéléseket folytatunk, hogy hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni. 

Elfogadjuk, hogy ez a kisbolt itt, ebben a formában nincs jó helyen és akkor most jön a bejelentés: a kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van. 

Tavasszal a körforgalomhoz fogunk költözni, ami parkolásügyi szempontból a legideálisabb döntés. 

Azon vagyunk, hogy minél előbb átköltöztessük a kisboltot. 

Nyilván ez egy kényszerű döntés és nem vagyunk még erre teljes mértékig felkészülve. Hogy ezzel a kisbolttal mi lesz, azt még nem tudjuk, de dolgozunk rajta, hogy jó legyen. 

Tulajdonképpen ez jó hír, hogy ilyen gyorsan kinőttük a kisboltot, csak egyébként nagyon szeretjük. Nem fogjuk még egyelőre bezárni

– mondta könnyezve Ördög Nóra.

OSZD MEG másokka is!


Megtekintések száma: 21519





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet