Ördögűzés: az embereket talán nem is démonok, hanem idegenek szállják meg?

2022. július 12., kedd




Egy új felvetés szerint a démoni megszállások egy bizonyos százaléka valójában nem is démoni megszállás, hanem idegenek veszik át a test felett az irányítást, méghozzá telepatikus módon. Idegen testrablók nyomában.

Mi van, ha valójában az idegenek felelősek a démoni megszállásokért, és az ördögűzés során nem is a gonosszal küzdenek a papok, hanem földönkívüli lények képességeivel?

Istenek és a telepatikus képességek

A szokatlan, egyben merész elmélet szerint nem kizárt, hogy a démoni megszállás folklórja csak azért alakult ki, mert a vallásos emberek így magyarázták a megszállt szerettük furcsa viselkedését.

Ehelyett idegenek szállták meg az emberek testét, méghozzá telepatikusan. Az idegeneknek mindig is tulajdonítottak egyfajta telepatikus erőt.

Ezt nem csak onnan sejtjük, hogy különböző források említenek olyan idegen lényeket, isteneket, akik rendelkeztek ezzel a képességgel, hanem onnan is, hogy sok, idegenek által elrabolt ember számolt be arról, hogy az idegen lények képesek voltak a gondolataikban olvasni.

Sokak szerint az őskorban az istenekként tisztelt lények is valójában ufók voltak, földönkívüli lények. Az isteni képességhez mindig is hozzátartozott a másik feletti hatalom. Nem véletlen tartották úgy, hogy az istenek mindig is rendelkeztek azzal a felsőbb hatalommal, mely az emberi lelkek felett volt.

Idegen testrablók

Az idegen testrablókról már régóta vannak feljegyzések. Már a középkorban voltak olyan esetek, maikor eges emberek önkívületi állapotban, magukról nem tudva kezdtek el különböző nyelveken beszélni.

Árulkodó volt az, hogy a démonok által megszállt emberek sokszor beszéltek olyan nyelven, amin nem is tudtak volna, mert soha nem tanulták.

Ez azt feltételezte, hogy ebben az önkívületi állapotban egy olyan tudás birtokában voltak, mely korábban nem volt jelen az elméjükben. Ez is arra utal sokak szerint, hogy idegen lények, melyek sokkal fejlettebbek nálunk, voltak azok, akik átvették az emberek teste feletti kontrollt.

A megszállt emberek képesek olyan hörgő hangon beszélni, ami szintén szokatlan. Bár biológiailag ma már részben megmagyarázható, vannak olyan esetek, ahol a mély hang egyszerűen kivitelezhetetlen lett volna az illető számára, mégis képes volt így megszólalni.

Idegen kapcsolatfelvétel

Talán az idegenek ily módon próbálják felvenni velünk a kapcsolatot. De az is lehet, hogy egy olyan titkos, idegenetek által irányított kísérlet melynek során az emberi tömeg feletti kontrollal kapcsolatos tudásukat bővítik.

A céljuk talán az lehet, hogy képesek legyenek majd egy napon az egész tömeg tudatát manipulálni.

Akadnak olyan vélekedések is, amik szerint titkos kormányzati programról van szó, és a megszállt emberek valójában olyan személyek voltak, akik tudatukat vesztették, mert különféle modern eszközökkel bejutottak az elméjükbe.

Persze ez nem magyarázza meg teljesen a történelem régebbi korszakaiból eredő démoni megszállásokat.

Az összeesküvés elméletek hívői szerint azonban erre az a magyarázat, hogy a jövőben találják majd az időutazást, melynek segítségével már a múltban elkezdik a tudatmanipulációs kísérleteket.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál idegen idegenek vallás ördögűzés isten ördög ijesztő sátán


Megtekintések száma: 246263





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet