Organizmus 46-b: egy telepátiára képes polipfajt találtak orosz kutatók az Antarktisz alatt

2022. június 8., szerda




Különös lényre bukkantak orosz tudósok az Antarktiszon, melyről az a hír járja, hogy Putyin parancsára fegyvert akarnak készíteni belőle, az állat tanulmányozásával. Mi az igazság az organizmus 46-b jelű polipról?

Elképesztően bizarr hír látott nemrég napvilágot több külföldi portálon. A hírek szerint orosz tudósok bukkantak rá valami olyasmire, mely képes lehet bizonyítani mindazt, amit a telepátiáról, telekinézisről csak gondoltunk.

Az Antarktisz jege alatti fagyott, vízzel teli üregek egyikében egy olyan polipra bukkantak, ely különös képességekkel rendelkezett.

Egyrészt nem gondolták, hogy létezik olyan nagyobb méretű puhatestű, mely képes a jég alatt elélni, másrészt az állat rendkívül erős méreggel rendelkezett.

Dr. Anton Padalka részese volt annak a kutató csoportnak, mely a lényt megtalálta. Elmondása szerint a titokzatos állatot organizmus 46-b névre keresztelték, és bámulatos képességek birtokában van.

A Vosztok-tónál elkövetett felfedezés során a lényt elfogták, de két tudóssal is végzett később. Egyiküknek telepatikus úton szakította le a fejét, legalábbis ezt állítják a források.

A polipra két kilométeres mélységben találtak rá, és egyedül volt, egyelőre nem találtak újabb példányt belőle.

Az egyik orosz bázisra vitték, hogy tanulmányozzák. Többször megfigyelték a kutatók, hogy a lény valamilyen különös telepatikus képességgel képes volt kikapcsolni a rádiót, és a fényeket a bázison.

Korábban legalábbis soha nem fordult elő hasonló, így a legtöbben a polipnak tulajdonították a szokatlan történéseket.

Kiderítették vizsgálatokkal, hogy a polip képes 45 méteres körzetben megbénítani áldozatát. Nem tudják, hogy pontosan hogyan képes erre, ezért Putyin, mikor tudomást szerezett a felfedezésről, azonnali parancsba adta, hogy készítsenek fegyvert belőle: jöjjenek rá az organizmus 46-b titkára.

Az egyik kollégáját is megölte a tudósnak, méghozzá úgy, hogy messziről letépte a fejét úgy, hogy közben hozzá sem ért.

Később rájöttek arra, hogy saját mérge segítségével képes telekinézishez hasonló módon megölni az áldozatait. A mérgét ugyanis a vízbe fecskendezi, mely bejut az áldozat szervezetébe még védőruhán keresztül is, így az megbénul, és valamilyen rejtélyes folyamat révén kapcsolatba kerül a polippal.

A bizarr, már-már hihetetlen összeesküvés elmélet azonban itt nem ért véget. A tudósok elmondása szerint a lény hihetetlenül jó álcázó képességgel rendelkezik, ugyanis nem csak láthatatlanná képes válni bőrszínének változtatásával, hanem alakot is tud váltani.

Éppen ezért nagyon nehézkes volt a lény befogása, és sokáig nem is találták meg. Egy ízben még az egyik búvár alakját is képes volt felvenni.

Sőt, az egyik csápját sikerült leválasztani róla, melyet úgy volt képes mozgatni, hogy nem is volt már összeköttetésben a testével.

Hogy mi igaz ebből az egészből, és hogy Putyin valóban elrendelte-e hogy fegyvert gyártsanak az organizmus 46-b-ből, azt nem tudni, mindenesetre érdemes a helyén kezelni a történéseket. Bár a források, és a résztevők esküsznek rá, hogy ez igaz, eléggé hihetetlen történetnek tűnik.

Ugyanakkor sohasem lehet tudni, mi igaz, és mi nem…

megmagyarázhatatlan összeesküvés titkos kísérletek telekinézis eltitkolt tények mélytengeri szörny telepázia


Megtekintések száma: 110554





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet