Óriási a baj: a TEPCO szerint 2017 folyamatosan nukleáris hasadóanyag szivárog a fukusimai erőműből az óceánba!

2018. november 8., csütörtök




A megmaradt élővilág túlélőit is megölheti, és teljesen kiürítheti a világóceánokat!

Borzalmas dolgok kezdenek újra felszínre kerülni a Fukusimával kapcsolatban. Lehet, hogy végig hazudtak volna nekünk? A TEPCO emberei - ők voltak a fukusimai atomerőmű üzemeltető vállalata - több ízben küldtek le robotokat, hogy megnézzék a sérült reaktort.

Azonban olyan riasztóan erős volt odalenn a sugárzás, hogy még az élettelen elektromos robotok sem bírták, és egyszerűen elromlottak odalenn.

Korábban az is felmerült a vállalat részről, hogy a maradék nukleáris anyagot is az óceánba kellene engedni, hiszen a baj már megtörtént, és már úgyis mindegy a természetnek, mekkora a kár.

Most kiderült, hogy már április óta szivároghat a radioaktív folyadék az erőmű sérült belsejéből az óceánba.

vagyis ez lehet a magyarázat arra, hogy a tengerekben és világóceánokban erőteljesen megindult az élővilág kipusztulása.

Óriási a baj, ugyanis bár természetes jelleggel is megindult egy tömeges fajkihalás a bolygón, de a tengerek élővilágának 80%-nak eltűnéséért a fukusimai atomkatasztrófa a felelős.

Mint ismeretes, az atomerőmű Fukusimában még 2011-ben sérült meg egy hatalmas földrengés, majd cunamiáradat következtében.

Ekkor szivárogni kezdett a radioaktív reaktormag a környezetbe, melyet csak sokára sikerült elhárítani, a jelek szerint pedig valójában teljesen soha nem sikerült kivédeni az állandó szivárgást.

Természetesen erről mélyen hallgat a fősodratú média, és a National Geographic is. Senki nem meri politikai korrektségből és egyéb más okokból hangoztatni, hogy mekkora a baj, és hogy ez egy tömeges kihalási hullámot indíthatott meg a tengerek, óceánok mélyén, ami később - hamarosan - kihathat majd a szárazföld élővilágára.

A Földön minden mindennel összefügg, így nem lehet következmények nélkül kiirtani a tengerek egy részét. Rengeteg növény és állat szolgál a másiknak táplálékul.

A mostani szivárgást nem lett volna szabad tagadni, sokak szerint ugyanis arról van szó, hogy a TEPCO fejesei megpróbálták a végsőkig eltolnia dolgokat, hogy minél később derüljön ki a szivárgás ténye.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes


Megtekintések száma: 12966





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet