Óriási a káosz Németországban: évtizedek óta nem volt még ilyen!

2017. szeptember 29., péntek
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő szerint példátlan, ami most zajlik.

Soha nem látott dolgok zajlanak Németországban. valami nagyon nagy feszültség törhet ki az elkövetkező hónapokban, vagy egy évben. Szó szerint bármi lehetséges.

Nem csak arról van szó, hogy hatalmas politikai káosz uralja Németországot, hanem arról is, hogy a terror leteperheti a németeket.

Sokan félnek arról, hogy tényleg ezeken a területeken következhet be az első komolyabb, európai szeptember 11, mely több ezer ember halálát okozná valamilyen módon egyszerre.

Egy biztos: Angela Merkel úgy nyerte meg a választásokat, hogy közben bukott. hihetetlen mértékben megingott a pozíciója. Nógrádi György szakértő szerint az sem kizárt, hogy az előtte álló 4 évet sem fogja végig kitölteni a pozíciójában.

Német kancellárt egy tegnapi felmérés szerint a lakosság 58 százaléka támogatja, míg egy héttel ezelőtt ez a szám 71-re rúgott, ami katasztrofális népszerűség-zuhanást jelent.

Sokak szerint arról van szó, hogy kibukott a német médiagépezet munkája. vagyis a 71%-os eredmény eleve sohasem volt valós, csak a választások miatt másították meg a közvélemény számára, hátha több ember szavaz a biztosan támogatott erőre.

Hisz ne feledjük: az EU fejesei még mindig bevándoroltatást akarnak az Unióba. Azaz migránsok ezreivel, millióival akarják elárasztani a tagállamokat.

A zöldek pedig a liberálisok és a CDU-CSU számára elfogadhatatlan követelésekkel állnak elő: a nagyüzemi állattartás beszüntetését akarják, ami egy 80 milliós ország élelmezését tekintve kivitelezhetetlennek tűnik; be akarják záratni a szénbányákat.

Ráadásul felső határ nélkül fogadnák be a migránsokat, valamint szorgalmazzák a családegyesítés megkezdését.

Egyes elemzők szerint ez nem tetszik a német embereknek, és elkezdett egész Németország ébredezni a Merkeli világ okozta sokkhatás alól.

Vagyis most tényleg bármi megtörténhet, nem volt rá példa az elmúlt évtizedekben.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika bevándorlás botrány


Megtekintések száma: 118598

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet