Óriási anyahajó tűnt fel ismét az ISS közvetlen közelében? Mit az, amit nem mondanak el?

2017. október 5., csütörtök
Mi lehet a magyarázat a bizarr objektumra, és az általa kibocsátott fényekre?

Idegenek márpedig léteznek - állítják egyre többen az utóbbi időben. Olyan, mintha a NASA valamit titkolna az űrrel, és az űrbéli tevékenységével kapcsolatban.

Nem elég, hogy az elmúlt időszakban gyakorlatilag visszalépett az emberes Mars missziótól pénzügyi okokra hivatkozva, de mindennek tetejében egyre többször hallgat, ha arról kérdezik, hová megy el az adófizetők rengeteg pénze.

Egyesek már korábban is felvetették, hogy a NASA azért van állandóan pénz szűkében, és azért működik gazdaságtalanul, mert valójában titkos, a kormány által is alig ismert divíziók működnek az űrügynökségen belül.

Ezen divíziók keretében már sokkal többet tudnak a világról, sokkal messzebbre jutottak a galaxisban, mint azt bárki gondolná.

És már réges-régen tudnak az idegenek létezéséről.

Ezért élveznek valamilyen rejtélyes oknál fogva is monopolhelyzetet az űrben. Van valami, ami a Föld körül zajlik. Amiről nem tudhat az Európai Űrügynökség, sem más ügynökségek.

Sem azt, hogy milyen romok vannak a Marson, sem pedig azt, hogy piramisok és rejtett városok tucatjai hevernek a Hold porába ágyazódva.

A NASA emberei, és az asztronauták titoktartást kötelesek aláírni, mikor belépnek, nem véletlenül.

Az alábbi felvétel, melyet az ISS körül vettek fel, szintén valami olyasmiről árulkodik, amiről nem beszél senki.

Egy hatalmas, anyahajó méretű objektum látható az űrállomás közvetlen közelébe, és még fényeket is kibocsát, innen lehet sejteni, hogy valóban egy mesterséges irányítású, hajtóművekkel rendelkező valamiről van szó.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 197049

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet