Óriási anyahajók próbálják elszívni napunk energiáját

2016. december 3., szombat




Már többször megfigyeltek a Nap körül óriási objektumokat keringeni, melyek úgy tűnik, mintha elszínák napunk energiáját.

A NASA egyes műholdjai már régóta folyamatosan figyelik a Napot. Elmondásuk szerint különféle kutatási célzattal teszik mindezt, azonban sokan azt sejtik, hogy ez csak a hivatalos sajtónak szánt álláspont, és valójában titkos megfigyeléseket végeznek.

Ugyanis a Nap körül rendszeresen tűnnek fel különböző objektumok, idegen flották, fényjelenségek.

Nemrégiben például 3 nagyobb, fénylő gömb bukkant fel a nap előtt, melyről nem tudták – vagy nem akarták – megállapítani, hogy pontosan mi lehet.

Ezek a gömbök erősen fénylenek, és a Naphoz viszonyítva bár aprócskáknak tűntek, valójában az előzetes becslések szerint több ezer kilométeresek. A felvételeket a NASA STEREO műholdjai készítették, több különböző szögből. Néhány ilyen felvételen tisztán látszik az, ahogy a nap előtt elhúznak ezek a rejtélyes gömb alakú formációk.

A múlt évben egy ennél még bámulatosabb és egyben riasztóbb dolgot sikerült elkapnia az egyik műholdnak, melyen az látható, amint egy sötét objektum körvonalai rajzolódnak ki a nap közvetlen közelében, és úgy tűnik, mintha éppen a csillagunk energiáját próbálná elszívni.

A 2012. március 11-i videón egy nagyjából Jupiter méretű gömb alakú objektum látható.

A következő felvétel a 2015. június 22-től 24-ig tartó időintervallumban készült a Napról. Ezen is feltűnik a titokzatos objektum.

Most pedig egy újabb felvétel került elő, melyen ismét látható egy objektum, amint valamit csinál a nap közelében, melyről úgy gondolják, ismét energiacsapolásról lehet szó. Egyesek szerint ég az sem kizárt, hogy egy az űrben élő kozmikus parazita lehet, bár inkább tűnik egy mesterséges objektumnak, mintsem valamiféle élőlénynek.

A mostani felvételen ráadásul egyértelműen látni valamiféle csóvát, vagy lézert, amivel interakcióba lép a Nap és ez a titokzatos tárgy. Talán épp egy nap mellette elhúzó idegen űrhajóról van szó, vagy talán egy energia lecsapolás végét sikerült elkapni.

Azt már észrevették a Napkutatók, hogy a Napunk fényereje és hőmérséklete egyre csökken.

Nem számottevően ugyan, de egyre jobban, és egyre gyorsabb ütemben teszi mindezt. Sokak szerint köze lehet ennek az egésznek ahhoz, hogy rendre azonosítatlan sötét foltok és objektumok jelennek meg a közelében.

Ha valóban rendszeres napenergia elszívás történik, akkor az elkövetkező 2-300 évben teljesen lecsapolhatják a Nap összes energiáját, ezzel óriási jégkorszakba taszítva a Földet.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 52405





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet