Óriási átjárót fedeztek fel a Merkúron?

2016. november 11., péntek




A Merkúr felszínéről készült egyik felvételen egy óriási méretű sötét átjáró tűnik fel. Képhiba, vagy valami olyan, amit még soha nem látott az emberiség?

Egy bizarr felvétel látott napvilágot a Merkúr felszínéről, melyen a felszínen egy óriási sötét folt látható Ez még nem minden. A formáció szögletes, és mint ismeretes, a derékszögek aligha a természet művei.

Az egyik kráter mellett helyezkedik el, és annyira mély lehet, hogy nem világítja meg a fény, ezért a felvételen teljesen sötét, mint egy hatalmas lyuk.

Egyértelműen nem képhiba, bár a NASA eleinte hallgatott az üggyel kapcsolatban, később kijelentette, hogy feltehetőleg valamiféle szoftverhiba eredménye.

Érdekes módon azonban sehol máshol nem merült fel eddig és utána sem ilyen jellegű szoftverhiba.

Sokan inkább úgy gondolják, hogy az űrügynökség próbálja elhallgatni az igazságot, mégpedig azt, hogy a Merkúr valójában lakott bolygó, és a felvételen látott dolog egy óriási átjáró az égitest belsejébe, vagy egy felszín alatti komplexumba.

Ez a „hangárkapu” ahogyan az összeesküvés elméletek hívői emlegetik, más, a területről készült korábbi fotókon ugyan nem látható, de egyesek szerint kivehetőek a többi képen is a körvonalai, vagyis ez egy óriási, több száz méter kiterjedésű ajtó, mely időnként kinyílik.

A szögletes, tökéletes derékszögben álló sarkok egyértelműen a mesterséges eredetre utalnak, és arra, hogy azt egy fejlett, technikailag is jóval előttünk járó civilizáció építhette.

A felvételt még pár éve készítette az egyik Merkúr közeli szonda, azonban csak az utóbbi hetekben lett felkapva, mert rengeteg portál közzétette, és új vizsgálódások indultak meg az ügyben, hogy kiderítsék, a NASA igazat mondott-e a szoftveres képhibáról, vagy az egész valójában egy szemfényvesztés, egy elferdítő akció, és ténylegesen van ott valami.

Nem egy idegen elrablást kötöttek már a Merkúrról, ugyanis sok beszámoló szerint az idegenek azt mondták nekik, hogy messziről jöttek, a Merkúrról.

Persze tanúvallomásokra nem lehet alapozni, de ezt a kapcsolatot annak idején nagyon is komolyan vették, és most újra vizsgálják ezeket a szálakat is.

A NASA-ró amúgy is sokan azt tartják, hogy tisztában van a földönkívüli élet létezésével, és évek óta megfontoltan tagadja az idegeneket, és az idegenekkel való kapcsolatteremtés tényét, holott már régen végbementek az ilyen jellegű kapcsolatteremtések.

Egyes belső emberek szerint a NASA idegen lényekkel dolgozik együtt a bázisain, melyeket a legnagyobb titokban tartanak.

A Földön, és a bolygó közelében állítólag több tucat idegen faj él, rejtetten az emberei szemek elől.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 122793





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet