Óriási beismerést tettek az orvosi kannabiszról!

2017. december 17., vasárnap
A nagyhatalmú amerikai kutatóintézet megdöbbentő kijelentése sokakat sokkolt.

Az amerikai kutatóintézet nemrégiben már tett egy komoly, és sokakat megdöbbentő kijelentést a marihuánával, és annak hatásaival kapcsolatban.

Azt állították, hogy a kannabisz jelentős hatékonysággal csökkenti az agydaganatot. vagyis egyfajta hatékony kezelésként lehet alkalmazni: állítják.

Ez a tény 2015-ben már közzé lett téve, azonban azóta az intézet többször is megerősítette a dolgot.

A Vice News amerikai hírportál újságírója szúrta ki, hogy a nagyhatalmú amerikai kutatóintézet, a kormányzati finanszírozású NIDA (National Institute on Drug Abuse, magyarul a Nemzeti Drogabúzus-kutató Intézet) kiegészítette honlapján a marihuánára vonatkozó tájékoztatását. A javított változatban már több kiegészítés is benne van.

Kiderül, hogy egy sejtkultúrával végzett kísérlet igazolta, hogy a marihuánából származó kivonat nemcsak lassítja, de meg is öli a rákos sejteket. Ezt pedig az agydaganatok legsúlyosabb fajtájánál figyelték meg.

Ebben tételesen bizonyítják, hogy a marihuána aktív hatóanyagai, az úgynevezett kannabinoidok, fontos szerepet játszhatnak az egyik legsúlyosabb, kifejezetten felnőtteket érintő ráktípus, a glioma elleni harcban.

Dr. Wai Liu, a kutatás vezetője a publikációt követően, a Washington Postban jelentett meg cikket az áttörésről, melyben leírja, a kannabinoidok azért játszhatnak kulcsszerepet egy olyan agresszív, és potenciálisan halálos betegség gyógyításában, mint az agydaganat, mert az emberi szervezetben természetesen is megtalálhatók.

Úgy tudni, hogy legalább 85 kannabinoidot sikerütl azonosítani, melyek külső ingerekre reagálnak, és kapcsolatot hoznak létre a sejtek receptorai között.

Ez lényegében azt is jelenti, hogy megmondja az újraprogramozott sejteknek, hogy mi a dolguk, és hatékonyan a rák ellen vonultatja őket fel.

Tehát 2015 óta immáron többedjére bizonyították, hogy bizonyos kannabinoidoknak rákellenes hatásuk van.

Az áttörés tehát már egy apró fény formájában ott van az alagút végén: egy napon pedig talán minden rákos beteg életét meg lehet majd menteni…

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód gyógyszeripar kannabisz agydaganat


Megtekintések száma: 47134

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet