Óriási botrány: az EU fizetett az embercsempészeknek! Tiltott mesterséges betelepítés zajlik?

2017. szeptember 19., kedd




Egy a neve elhallgatását kérő EU tisztségviselő rántja le a leplet az Unió valódi terveiről. Az Agenda 21 folyik a háttérben, és a kereszténység elpusztítása?

Végleg lerántották a tervet az európai unió terveiről? ha ez igaz, márpedig szinte biztos, hogy igaz, mert több bennfentes forrás is megerősítette, akkor az EU nem az, amit az emberek gondolnak róla.

A BBC egyik műsora leplezte le, hogy miben mesterkedik valójában az EU.

Míg az emberek felé megy a Wilkommenskultur kommunikációja, a menekültekkel karöltve, közben tagadva, hogy együttműködnének a csempészekkel, addig a színfalak mögött titkos alkuk, paktumok születnek.

A Panorama című műsorban leplezték le azt, mi folyik az EU háza táján.

Több EU-s képviselő tagadta már, és maga az Unió is nyíltan tagadja, hogy fizetnének az embercsempészeknek, azonban egy neve elhallgatását kérő képviselő szerint az EU a hátunk mögött folyamatosan betelepítést végez, méghozzá Uniós pénzeken.

A közösség egy külső közvetítőn keresztül pénzt juttatott az afrikai migránsok segítőinek.

A BBC szerint ezek a kenőpénzek elérték a 6000 fontos határt is, és a közösség arra biztatta a támogatottakat, hogy a pénzből kezdjenek új életet szerelőtanoncként, esetleg vegyenek maguknak egy farmot vagy nyissanak boltot.

Európa mesterséges eliszlámosítása zajlik. A kereszténység végső felszámolása, miatt ezen borzalom ellen a szemmel láthatóan nem európai gyökerű pápa sem emeli fel a hangját.

Miért is emelné, hiszen ő lesz az a pápa, egyben Antikrisztus, mely belevezeti majd nyáját a sötétségbe.

Eszméletlen állapotok zajlanak az EU határain innen és túl.

Niger például az elmúlt egy évben 687 ezer eurós támogatást kapott annak érdekében, hogy állítsa meg az Európába tartó migránsokat.

A közép-afrikai országon több ezren haladnak át Líbiába tartva, ahonnan csónakokkal célozzák meg Olaszország partjait. Idén augusztusban a tengeri utat közel négyezren tették meg – egy éve ugyanekkor, a támogatás kifizetése előtt még 21 ezer migráns szállt hajóba.

Brüsszel szerint nincs szó embercsempészek lefizetéséről, inkább arról, hogy a nigeri kormánnyal és sok más bevándorló ország kormányával kötöttek egyfajta megállapodást, melynek tartalma titkos, de ezzel kívánkák megakadályozni az embercsempészet sejtjeinek működését.

Az új jelentések szerint a migráció útvonala egyre inkább tolódik Európa nyugati részére. Sokan Marokkóból hajóznak át Spanyolországba. Egy év alatt 88%-kal növekedett az innen érkezők száma.

Drasztikus mértékű embertömeg fogja elárasztani fél Európát.

Sokak szerint az EU vezetése szándékosan akarja menekültekkel elárasztani Európát, és teljesen muszlimalizálni a kontinenst. 

Az Agenda 21 tervezet keretében hagyják majd, hogy egy Európai polgárháború robbanjon ki az iszlám és a kereszténység törésvonala mentén, mialatt Róma leromboltatik az iszlám terror által.

Ez a vízió már nem is van olyan messze időrendben. Sokak szerint már a 2018-as évben meg fog bomlani ez a törékeny egyensúly, és elszabadul a pokol.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés európa politika agenda21 bevándorlás hátrérhatalom


Megtekintések száma: 90414





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet