Óriási csapásra készül Észak-Korea: Október 10 lehet kulcsfontosságú!

2017. október 7., szombat
Kitörhet az atomháború, és magával ránthatja a világot?

Az oroszok már valószínűleg előre tudják, hogyan, és miképpen robbanhat ki modern korunk nagy csatája. Észak-Korea brutális támadást készíthet elő a napokban, és az egész atomkonfliktusban kulcsszerepe van az október 10-i dátumnak is.

Nemrég látogatást tettek az országban - Észak-Koreában - az orosz alsóház emberei és két parlamenti képviselő is.

"Még matematikai számításokat is mutattak nekünk, amelyek meggyőződésük szerint bizonyítják, hogy a szóban forgó rakéta képes elérni az Egyesült Államok nyugati partját. Ha jól értettük, akkor a közeljövőben el akarnak indítani egy újabb, nagy hatótávolságú rakétát. Meglehetősen háborús hangulatban vannak" - mesélte Anton Morozov.

Óriási a veszély, és nehéz beavatkozni, de be kell avatkozni, ha azt akarjuk, hogy ne legyen atomháború, mely magával ránthat a háborúba több nagyhatalmat is.

Most mér valahogyan megelőzhető egy esetleges katonai akció, de ez nem sokáig lesz így, és ketyeg az óra.

Morozov nem beszélt arról, hogy mely észak-koreai tisztségviselők számoltak be nekik terveikről, és egyelőre más forrásból ellenőrizhetetlen, amit a képviselő állít.

Ennek ellenére sokan hiteles forrásként kezelik a dolgot, és Amerika egyes részein már most elkezdtek készülni egy esetlegesen néhány nap múlva kitérő atomháborúra, és egy rakétatámadásra.

Ha ezt tényleg meglépi Észak-Korea, akkor feltehetően lesz folytatása az ügynek, és Amerika lerohanhatja a diktatúrát.

A washingtoni források is hasonló dolgokról tudnak. Szerintük vannak arra utaló jelek, hogy Észak-Korea újabb rakétakísérletre készül, mégpedig a Koreai Munkapárt megalapításának október 10-ei évfordulója körül.

Sokak szerint egyre kisebb az esély, hogy Kim Dzsongun és Donald Trump megegyezzen, és a kettejük egymásnak feszülése fogja okozni a harmadik világháborút.

OSZD MEG másokkal is!

politika harmadik világháború világháború kataklizma háború


Megtekintések száma: 152993

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet