Óriási diszkoszt filmeztek le Pampangában

2017. február 3., péntek




A Fülöp-szigeteken vették fel a hatalmas korongot, melynek hegyes alja volt, és nem adott ki semmilyen hangot. Titkos katonai kísérlet, vagy más világokból érkezett lények űrhajója?

A rejtélyes felvételt a Fülöp-szigeteken vették fel, még néhány éve, 2010-ben, azonban azóta sem jöttek rá, hogy mi látható pontosan a szóban forgó videón.

Annyi bizonyos, hogy egy óriási méretű fekete, fémes színű lebegő korong látható rajta, mely lassan, komótosan halad előre, és közben semmilyen hangot nem ad ki.

A helyiek közül több tucatnyian látták az eseményeket, és a rejtélyes tárgyat, és mindenkinek feltűnt az a szokatlan tény, hogy nincs hangja az objektumnak.

Sokan nem hisznek a felvétel valódiságában, mivel sokkal inkább tűnik egy egyszerű kamu videónak, melyet számítógépes trükkökkel készítettek el.

A videót elemző vizsgálatok nem zárták ki egyértelműen, hogy nem manipulált a felvétel.

Ellenben ott van az a rengeteg szemtanú, aki látta az eseményeket, és azt is, ahogyan végül ez a titokzatos korong eltűnt az égboltról egy nagyon gyors, szuperszonikus sebességre való kapcsolással.

Mások úgy vélik, hogy egy titkos katonai kísérletnek voltak szemtanúi ezek az emberek, és a felvételen valójában egy korong alakú, speciális repülőeszköz látható, mely egy eddig még nem tesztelt katonai technológián alapul.

Talán egy új meghajtási eljárás kísérlete folyt, vagy talán egy szupermeghajtással rendelkező prototípust láthatunk működés közben.

Mivel az évek során sem került senki közelebb a videó megfejtéséhez, marad a nagy talány: vajon mi lehet a felvételen valójában?

video ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 88838





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet