Óriási emberszabású lény garázdálkodik Amerika erdeiben?

2017. június 13., kedd




Egy gigantikus, több méteres lényről készült felvétel.

Egy bizonyos Jake Gerdiner készítette azt a különös felvételt, melyen az egyik amerikai erdőben feltűnik egy nagyobb méretű, majomszerű élőlény.

A kreatúra azonban szemmel láthatóan emberszerű vonásokkal rendelkezik, és felegyenesedve jár. A férfi a telefonjával készítette a videót, amit aztán feltett a Youtube videó megosztó portálra.

Ami különleges az egészben: a szakértők is megvizsgálták a felvételt, és azt nyilatkozták róla, hogy feltehetően valóban egy nagyméretű emberszabású majom lehet rajta.

Jake arra lett figyelmes az erdőben sétálva, hogy egy nyomasztó érzés kerítette hatalmába: mintha valaki figyelné őt.

Ekkor kapta elő a telefonját, és kezdett filmezni, miközben furcsa zajokat is hallott, és a távolban egy hatalmas, szőrös majomszerű lényt látott sétálni.

Szerinte tisztán kivehető volt a lény törzse, feje és karjai. Soha nem látott hasonlót, és tudta, hogy valami különlegeset lát. Szerinte ez maga a nagylábú lehetett, hacsak nem jelentettek a környéken cirkuszból elszökött gorilláról.

Ilyen esetről viszont nem tudni, így feltehetően Jake valóban a legendás kriptidet láthatta és vehette videóra.

A felvételen noha nem sok minden látszik, de a rendelkezésre álló információk alapján elképzelhető, hogy tényleg sikerült lencsevégre kapni a nagylábút.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál nagylábú jeti


Megtekintések száma: 57507





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet