"Óriási fekete szemei voltak" - állítja a volt rendőr, aki tanúja volt a Roswell-i ufónak

2023. március 20., hétfő




Azt is elmondta, hogy látta, amint a lényeket katonák szállítják el. Ő lenne a Roswell-ügy koronatanúja?

Egy helyi rendőr tanúja lehetett annak, amit a legtöbben csak az ufó-kutatás Szent Gráljaként ismernek: a Roswell-incidensnek.

Az akkori újságcikkek és szóbeszédek szerint egy földönkívüli űrhajó zuhant le az egyik Roswell-közeli kis farmon.

A katonaság eleinte valóban egy azonosítatlan tárgyról kezdtet el beszélni, és a helyiek körében is ez kezdtet el elterjedni. Aztán történt valami, és a katonaság, és a kormányzathoz köthető szervez egy meteorológiai ballonról kezdtek el beszélni a médiának.

Azóta számtalan elmélet látott napvilágot arról, hogy mindez az egész csak egy összeesküvés része volt, és valójában titokban egy egész csészealjat, illetve annak pilótáit szállították el az éj leple alatt.

Olyan régi FBI és CIA dokumentumok is előkerültek évtizedekkel később, melyek részletesen beszámoltak arról, hogy különös transzportok indultak Roswellből azon az éjszakán a Fort worth légibázisra, majd onnan tovább a híres 51-es körzetbe.

Soha nem ismerték el, hogy idegeneket találtak, és egy űrhajó volt az, ami lezuhant, ennek ellenére a közvetett bizonyítékok, és a napjainkban is lassan szivárgó információk is arra utalnak.

Egy bizonyos Charlie Forgus azt állítja, hogy akkoriban rendőrként dolgozott a környéken, és szolgálatban is volt azon a rejtélyes éjszakán.

Sőt, egy nemrég előkerült, azelőtt soha nem látott interjúban arról is beszél, hogy a helyszínre is kiment, mivel azt hitte, hogy repülőgép szerencsétlenség történt. Ahogyan aztán megpillantotta a roncsok között heverő szemmel láthatóan nem emberi lényeket, szinte földbe gyökerezett a lába.

Közel 70 éve senki sem tudja az igazságot, mert megpróbáltak mindent eltusolni. Bebeszélték az embereknek, hogy ezek csak próbababák voltak. Azelőtt pedig meteorológiai műholdra és ballonra kenték a dolgot. Ezek azonban nem tartalmaznak próbababákat...

Mire Charlie a helyszínre ért egyik kollégájával, már katonák lepték el a területet. Látta, amint az egyik lényt megpróbálják elszállítani, és megemelni.

Elképesztően riasztó volt számára, mivel elmondása szerint a lény olyan volt, mint egy humanoid, de teljesen idegen volt mégis. Hatalmas fejjel és gigantikus fekete szemekkel rendelkező szürke bőrű kreatúra volt.

Ez az egész alapjaiban támaszthatja ténylegesen alá mindazt, amit a roswelli eseményekről tud a közvélemény. Ténylegesen lehettek testek, melyeket a hadsereg eltitkolt. Eleve az is különös, hogy a hadsereg szinte azonnal a helyszínen termett.

Egyes teóriák szerint pontosan tudták, hol kell keresni a roncsokat, és valójában az amerikai légierő volt az, mely lelőtte az égről a csészealjat.

Azt gondolták, hogy orosz kémrepülő, és a helyszínre vonultak, mielőtt a sajtó megjelenhetett volna. Ha ugyanis kiderült volna, hogy az oroszok amerikai városok felett repkednek, hatalmas botrány lett volna belőle.

Amivel szembesülnek a katonák azonban még ennél is hátborzongatóbb volt: ugyanis egyértelművé vált, hogy nincs egyedül az ember a világegyetemben.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 230506





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet