Óriási fénygömböt videóztak le Szibériában

2016. augusztus 5., péntek
Egy szemtanú lencsevégre kapott egy egy helyben lebegő fénygömböt Szibériában. Egyelőre senki sem tudja mi lehet a magyarázat a szokatlan jelenségre. Valaki földönkívüli eredetre tippel, mások ritka gömbvillámra.

A nagyon erősen fénylő gömböt A Novosibirsk melletti szibériai vidéken sikerült elkapnia egy Roman Tregubov nevű férfinak. A férfi kellően furcsának találta a fényjelenséget ahhoz, hogy előkapja telefonját, és felvételeket készítsen a szokatlan észlelésről.

A gömb alig észrevehetően, de mozgott. Lassan lebegett a felszín felett, majd a közeli fák mögött eltűnt.

A legtöbben egy gömbvillámra tippelnek, azonban a  gömbvillám rendszerint ide-oda cikázva változtatja helyét, és nem ekkora méretekkel rendelkezik.

Azt is meg kell vallani, a tudománynak még mindig alig van fogalma róla, hogyan is működik egy gömbvillám, és miért, hogyan keletkezik.

A gömbvillámok kérdése már nagyon régóta foglalkoztatja a tudósokat, kutatókat. A gömbvillám a legkülönösebb rejtélyek egyike, mely teljes mértékben ellentmond a fizika törvényeinek.

Szinte bárhol képes, akár a semmiből is felbukkanni, még a víz alatt, vagy zárt szobahelyiségekben is szemtanúi voltak már gömbvillám jelenségnek az emberek.

A gömbvillám egy ritka elektromos jelenség, általában gömb alakú, mérete és színe változó. A normál villámnál hosszabb életű. Legtöbbször vihar közben vagy azután keletkezik, de előfordul, hogy látszólag minden ok nélkül bukkan fel a semmiből. Mozgása különös, hiszen a gömbvillám úgy viselkedik, mintha élne, gondolkozna.

fenygomb-sziberiaban

Állítólag képes úgy átmenni tárgyakon, hogy semmi kárt nem okoz, ezért sokan úgy vélik, talán nem is fizikai és kémiai folyamatok működtetik, hanem a gömbvillám egy másik dimenzióból érkezett entitás.

Mások viszont úgy vélik, hogy egy idegen űrhajót sikerült lefilmezni, mely  nagyon erős fényt bocsátott ki magából elterelésként. Bárhogy is, a felvételre egyelőre nem találtak magyarázatot, így bármi is az amit látunk, gondolkodóba ejt.

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan ufó ufók gömbvillám


Megtekintések száma: 5150

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet