Óriási, fénylő gömbökről számolnak be Oroszországban?

2017. június 24., szombat




Egy korábbi legendát bizonyíthat? Egy biztos: nem tűnik optikai csalódásnak.

A telefon lemerüléséig rögzítettek egy megdöbbentő felvételt, melyen egy titokzatos gömb látható a hófödte szibériai részen, Oroszországban.

Ez a gömb a háttérben bukkan fel, a fák mögötti hatalmas mezőn. A felvételt készítő illető éppen átautózott a területen, amikor feltűnt neki a háttérben egy kupolaszerű valami.

Amikor jobban megfigyelte, akkor látta, hogy ez egy hatalmas gömb. Ez a gömb ráadásul időnként mintha megcsillant, fénylett volna.

Ami még ennél is furcsább, hogy a videó tanulsága szerint a gömb különféle projekciókat vetít a saját felületére. Épp, mint a gömb című filmben. Ha látta valaki a filmet, akkor tudja, miről beszélünk.

Ilyen, és ehhez hasonló gömböket, és bizarr fényeket láttak már korábban is láttak Oroszországban, főleg Jakutföldön.

Nyugat Jakutföldön közel 100.000 négyzetkilométernyi lakatlan, apró növényzettel, és gyér élővilággal tarkított pusztaság található, hideg éghajlattal.

Különféle, a felvételen látható gömbökhöz hasonló üstházakról beszéltek a területen.

A beszámolok és a szájhagyomány útján terjedő, valamint feljegyzésekből is ismert történetek leírják, hogy a fémes üstházakat nem tudni, kik építették, mivel az ott élő humanoidokat nagyon ritkán lehetett látni.

Az üstházakról úgy tartották, hogy földönkívüli lények éltek bennük. Idővel ezek az üstházak egyszerűen belesüllyedtek a tajga fagyott, de időnként felmelegedő, képlékeny talajába, és végleg eltűntek.

1933-ban egy geológus talált rá egy épen maradt, a földbe még nem elsüllyedt üstházat. kívülről tényleg úgy nézett ki, mint egy ufó. Fémes volt, gömb alakú, és különös minták voltak rajta, mintha szimbólumok lennének, de nem földi eredetű szimbólumok.

Hogy mik lehettek ezek az üstházak? Sohasem derült ki. De nagyon sokan bizonyosak azok földönkívüli eredetében.

Az üstházak közül mára már mindegyik eltűnt, egyes beszámolók és legendák szerint a föl alá süllyedtek, mások a különös fényekkel összefüggésbe hozva őket, úgy gondolják, hogy a felhők közé távoztak.

Szerinted mi látható a szóban forgó videón? Egy földönkívüli üstház? Vagy valami más?

OSZD MEG másokkal is! 

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 228977





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet