Óriási fénylő ufót láttak az Antarktisz partjainál

2016. május 2., hétfő
Egy kíváncsi szemtanú vette észre az egyik Antarktiszról készült felvételen a közel 40 méteres, fénylő diszkosz alakú objektumot. A titkos náci bázisról származó csészealjat sikerült elkapni, vagy egy eddig ismeretlen mélytengeri szörnyet?

A illető a Google Earth nézegetőjében bukkant rá az egyik Antarktisz közelében lévő területen valami nagyon szokatlanra. Mégpedig egy majd 40 méteres mesterséges tárgyra.

A szemfüles férfi aki ezt észrevette, még videót is töltött fel a netre, hogy megossza azt a világgal. Azóta számtalan elmélet és teória született arra vonatkozóan, hogy mi is lehet a képeken.

A szkeptikusok úgy hiszik, hogy talán egy óriásbálna, vagy egy cet látható a felvételen, a legtöbben azonban úgy vélik, hogy

az alakzat és az általa a vízben keltett turbulencia arra utal, hogy egy a víz felett lebegő mesterséges objektumról lehet szó.

antarktisz-ufo-2

Tippelnek még mélytengeri szörnyre, egy olyan fajra, amit eddig még nem sikerült megfigyelni, elv égre az Óceánok alig néhány százalékát sikerült csak feltérképeznünk.

Mesterséges tárgy

A legtöbb hozzászóló szerint a tárgy mesterséges, de azt nem tudni, hogy melyik országhoz tartozik.

antarktisz-ufo-3

A másik nagy kérdés, hogy pontosan milyen jármű képes a víz felett lebegni, vagy annak alámerülni, ugyanis a felvételen feltehetőleg a vízfelszín alól bukkan fel az objektum.

A titkos náci bázisról származó csészealj

Éppen ezért rögtön megindultak a találgatások arról, hogy a látott tárgy talán egy repülő csészealj, mely a titkos antarktiszi náci bázisról szállt fel éppen. A náci bázis megléte már akkoriban sem csak puszta legenda volt.

A Times 1941-ben például azt írta, hogy létezik egy német javítóműhely Dél-Amerikához közel, az Antarktisz legészakibb pontján.

Vagyis könnyen lehet, hogy a képen látható objektum valóban egy a víz alól feltörő repülő csészealj, mely a titkos bázisról hajtott végre éppen felszállást.

nacik-az-antarktiszon

A tudományos lapok szerint 1938 és 1939 között a németek expedíciót vezettek a Déli-sarkhoz. 1945 júliusában pedig egy német tengeralattjáró, a U-530 megjelent az argentin tengeri bázisnál, Mar del Plata-nál, amelyet a következő hónapban az U-977 követett.

1946 őszén egy kisebb ármádia, 13 hadihajó és 4700 katona indult el Richard E. Byrd admirális vezényletével az Antarktiszra.

naci-bazis-antarktisz-ufo

Sokak szerint az expedíció célja egy új, „Little America“ nevü antarktiszi kutatóállomás létrehozása volt. Hogy ehhez miért kellett 4700 katona, azt nem részletezik az egyes források. Byrd admirális flottáját az Antarktisz partjai közelében támadta meg egy lebegő csészealjakból álló hadsereg, és csúfos  vereséget szenvedtek. Később soha nem tértek vissza. Állítólag a csészealjak német felségjelzéssel voltak ellátva.

Hogy mi van jelenleg a bázison, és van-e még aktivitás, arról sok szóbeszéd kering, de állítólag még napjainkban is csészealjak tucatjai indulnak útnak titkos vízalatti alagutakból..

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés antarktisz


Megtekintések száma: 22801

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet