Óriási földönkívülit rögzített a Curiosity rover?

2017. május 20., szombat




Az 1316. napon készült felvételen egy óriási nefilim lény látható?

Ismét fájhat a NASA feje? Nemrég előkerült egy fotó, melyen a Curiosity marsjáró 1316. napján egy hatalams nefilim lény látható.

Legalábbis az ufó szakértők mind azt állítják, hogy soha nem láttak hasonlót, és hogy a képen egy idegen lény karjai és keze látható.

Ez a kéz hosszúkás, vézna, és jól kivehető. A szkeptikusok szerint azonban csak azt látják az ufó szakértők, amit bele akarnak látni. Ha viszont ez utóbbiaknak van igaza, akkor egy valós, óriási lény testét láthatjuk.

Talán valamiféle eltemetett szobor lehet? Vagy egy több ezer éves, megkövesedett, vagy mumifikálódott test?

Mivel a Mars légköre más, ezértaz oxidációs folyamatok is jóval lassabbak ott, így sokkal nehezebben és lassabban eszi az idő a dolgokat...

Sokak szerint nem ez az első olyan lelet, és ép, melyen egyértelműen olyan dolgok látszanak, amit a NASA mindvégig, a kezdetektől fogva kategorikusan tagadott.

mesterségesnek tűnő alakzatok, ősi vár és épületfalak, vagy hatalmas városok kusza hálózata is előkerült már egyes régebbi felvételeken. Ezeket az alakzatokat több ezer év alatt a marsi homok temette el, így mára már alig láthatóak.

Ellenben, ha benéznék a felszín alá, igencsak meglepődnénk - állítják a Marsot kutató ufó szakértők.

A dologban tényleg lehet valami, mert egyre több tanulmány tér ki arra, hogy földönkívüliek élhetnek a vörös bolygó talajában...

OSZD MEG másokkal is!

mars összeesküvés élet a marson marsi civilizáció


Megtekintések száma: 100281





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet