Óriási korong alakú anomáliát észleltek a Nap mögött?

2017. június 3., szombat
A NASA a Napról készített videóanyagán egy több ezer km átmérőjű sötét valami látható.

Mi lehet az a gigantikus objektum, ami a Nap közelében tűnik fel, mintha a Nap mögül sejlene fel?

A NASA egyik Napot megfigyelő szondájának felvételei alapján elkészítettek egy mozgókép anyagot, melyen mozgás közben i látható az a rejtélyes anomáliát, mely néhány évvel ezelőtt hozta lázba először a tudósokat és az ufó hívőket.

Arról van szó ugyanis, hogy néhány évvel ezelőtt robbant először, szinte bombaként a hír, hogy a Napunk mellett egy sötét, korong jelent meg, mely úgy tűnt, mintha csillagunk energiáját szívta volna el.

Legalábbis a jelenségből egy hosszú, sötét csápszerű valami indult ki, egészen a Nap felszínéig.

Sokáig vezető hír volt minden nagyobb paranormális oldalon, de idehaza más médiaoldalak is lehozták.

Azóta ilyen, és ehhez hasonló objektumokat többször láttak, és nem minden esetben tudták megmondani a szakemberek, hogy mit is láthattunk pontosan ezeken a felvételeken.

A videó anyag legvégén ez a korong alakú csápos valami hirtelen tűnt el, mintha fénysebességre kapcsolt volna. Már ha valóban tárgy volt.

Az először 2012 márciusában észlelt dolog nem napkitörés, és nem egy szokatlan napkorona.

Nincs rá egyértelmű magyarázat, ezért is terjedt el az, hogy talán valami olyat sikerült lencsevégre kapni a Nap körül, melynek köze lehet az intelligens idegen életformákhoz.

Ami külön érdekes, hogy 2016-ban újra észlelték ezt a jelenséget Pontosan ugyanolyan alakja volt, és ugyanúgy megvolt az a bizonyos "csáp" is, mely ennek a valaminek szerves részét képezhette.

Mivel ez az alakzat gyakorlatilag teljesen megegyezik a 2012-ben észlelt anomáliával, a kutatók és szakemberek is bizonyossá váltak abban, hogy ezek nem optikai csalódások, a Napkitörések és a napkoronák nyomán.

Ez egy és ugyanazon valami, ami már több ízben is megjelent a nap körül.

"Ez egy óriási, több ezer négyzetkilométeres idegen anyaghajó. Időnként megjelenik a Napunk körül, hogy energiát csapoljon le belőle, amire szüksége van az adott fajnak az életben maradáshoz" - állítja egy ufó kutató.

A Nap felszíne közelében is többször észleltek már sötét, nagy kiterjedésű ovális vagy korong alakú tárgyakat.

Ezek egyértelműen nem lencsehibák, hanem ténylegesen jelen voltak a Nap felszíne felett.

Amíg a NASA nem ad egyértelmű magyarázatot – már, ha van erre tudományos magyarázat – addig nagyon sokan fognak hinni abban, hogy folyik valami a Nap körül. Valamiféle energiabányászat egy idegen faj által, vagy egy megfigyelés.

A furcsa, fel-feltűnő azonosítatlan objektumok ugyanis azt sugallják, hogy a Nap és környéke talán nem is annyira kietlen, mint eddig gondoltuk…

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 50473

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet