Óriási kozmikus robbanás jelzi a Messiás eljövetelét? Már az ősi törzsek is megjósolták!

2023. július 2., vasárnap




Minden eleve elrendeltetett, és ezt az ősi civilizációk rég tudták?

Az ősi időktől kezdve ott lehet az orrunk előtt a világ folyásának megoldása, és a válasza rra, hogy mi végre van itt a Földön az ember...

Civilizációkon, elveszett népeken és kultúrákon átívelő ősi tudásról van szó.

Olyan kozmikus tudásról, mely nem csak csillagászati ismereteket és magasan fejlett technológiát jelent, hanem azt, hogy a jövőbe képes látnia fajunk.

Legalábbis egyes eseményeket nagy pontossággal voltunk képesek látni. Ez pedig magával vonja azt, hogy eleve el van rendelve minden...

Egy olyan kozmiksu robbanás tanúja az emberiség és a tudomány, mely már egy jó ideje zajlik. Csillagászok fedezték fel még a kétezres éveket követően ezt a gigantikus robbanást, mely máér jónéhány millió éve zajlik.

Mivel azonban nagyon messze van, és maga a robbanás hihetetlen távolságokat jár be a térben, az egész egy állóképnek tűnik ilyen sok fényév rávolságból...

A Biblia a Jelenések könyvében tételesen említi, hogy az égen megjelenő jelenségek fogják előre jelezni azt, hogy a Messiás újra eljön a Földre, ítélkezni élők és holtak felett...

Ősi civilizációk tudtak róla. Ez pedig valósággal velőtrázóan félelmetes tény. Nem egy olyan barlangrajzot, ősi faragást találtak, ami egy kozmilkus, égi robbanást ábrázol.

Persze mondhatnánk, hogy ezeket az emberek és a régészek csak beleképzelik, belemagyarázzák, azonban ezen ábrázolások nem a Napot, vagy valami hasonló égitestet mutatnak.

A jelek értelmezése és a szimbólumkutatók egyértelmű álláspontja az, hogy az ábrák a csillagok között zajló eseményekre utalnak.

Ha pedig ez így van, az egy megmagyarázhatatlan rejtélyt szül.

Ugyanis adódik a kérdés: mégis, honnan látták előre a több millió évvel később bekövetkező kozmikus robbanást?

Sokak szerint az ősi tudást valójában egy fejlettebb, magasabb szinten létező életformától kapta az emberiség a múltban.

Ezt Istennek nevezték el, és felsőbbrendű lényként tisztelték.

Valójában azonban feltehetően kozmikus csillagközi utazók lehettek, egy földöníküvli faj képviselői. Nem tudni miért, de előre láthatták a jövőt, talán még időutazásra is képesek lehettek.

Így figyelmeztették a Földön élő ősi népeket, hogy egy napon még visszatér egy közülük, de ezt egy hatalmas, a csillagok között észlelhető robbanás fogja előre jelezni.

Ez rengeteg mindent felvet: Vajon a Messiás egy földönkívüli faj képviselője lesz, aki majd visszatér a bolygónkra?

Az ősi népek  által kapott tudás valójában a predesztinációra való bizonyíték? 

Ahogy kutakodunk a saját múltunkban, nemhogy több válasz, hanem egyre több kérdés merül fel...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek jézus bizarr isten második eljövetel ősi civilizációk


Megtekintések száma: 90652





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet