Óriási, összetett gabonakörök tűntek fel Nagy-Britanniában! – VIDEÓ

2017. július 15., szombat




A gabonakörök rejtélyes módon egyik napról a másikra tűntek fel...Drónfelvétel készült róluk!

Bizarr égi üzenet? kozmikus kód? Vagy egy nagy átverés? Ezek fogalmazódnak meg az embere fejében a mostani gabonakör láttán, ami nem is egy, hanem több körből áll, és egy igen bonyolult alakzatot formál.

A most feltűnt gabonakörökről senki sem tud semmit, de feltételezhetően valamiféle Naptevékenységgel kapcsolatos együttállást ábrázolhat.

Mások szerint valóban egy olyan térképről lehet szó, mely az idegenek helyét mutatja az univerzumban.

Az ilyen, és ehhez hasonló, világszerte egyre több helyen megjelenő gabonakörök valósággal zavarba ejtik a tudósokat.

Nem véletlen ilyen sok a misztikum a gabonakörökkel kapcsolatban. A gabonakörökről ugyanis többen azt képzelik, hogy földönkívüli intelligencia hozta őket létre.

Lenyűgöző művek, amelyek érett kalászok földre fektetésével és meghatározott rend szerinti eligazításával alakultak ki, s csodálatos módon, az elfektetett szárak mind épek. A mintázat csak igen magasról szemlélve rajzolódik ki, tökéletes ívek és bonyolult motívumok alkotják.

1978-ban kezdtek el foglalkozni a gabonakörök jelenségével, bár az első körök már korábban megjelentek. Ekkor váltak leginkább ismertté ezek a körök, mert világszerte felbukkantak, mintha terjednének.

Az első rejtélyes gabonaköröket Dél-Angliában jegyezték fel még az 1970-es évek legelején.

Mivel a körök rejtélyes módon mindig éjszaka jelennek meg, rengeteg elmélet látott napvilágot különféle titokzatos erőkről, démonokról, földönkívüliekről.

A gabonakörök belsejében végzett számos vizsgálat közül egyvalami különösen megdöbbentő: ez pedig a gabonaszárak elhelyezkedése. Ezek ugyanis spirál alakban a földre hajtva fekszenek, de a szárak nincsenek eltörve.

Szintén érdekes, hogy több esetben is enyhe radioaktív sugárzást lehet mérni ezen gabonakörök közvetlen közelében. Mindez véletlen lenne? A látványos szimbólumok, piktogramok egy bonyolult átverés részei lennének csupán?

Vagy ezen gabonakörök egy része valóban a földönkívüliek üzenete lenne?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés gabonakörök


Megtekintések száma: 110013





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet