Óriási, titokzatos fekete foltot észlelt a NASA a Napon

2016. október 29., szombat
Titokzatos, és hatalmas kiterjedésű sötét foltot észleltek a napon, mely rengeteg találgatást indított el csillagunkkal kapcsolatban. Csupán egy természetesen folyamatról van szó, vagy idegenek szívják el napunk energiáját?

Rejtélyes sötét folt tűnt fel a NASA egyik felvételén a napról, melyet nem olyan rég készítettek. Mivel a NASA külön közleményt eleinte nem adott ki, rengeteg találgatás indult arra vonatkozóan, hogy mi lehet ez a folt.

Az elméletek között van például az, hogy a nap tevékenysége tényleg elkezdett csökkenni, lassulni.

Ezt az elméletet nemrég orosz tudósok vetették fel, mivel számításaik szerint az elkövetkező években drasztikusan, akár 40%-al csökkenhet a nap intenzitása, ezzel egy kis jégkorszakba taszítva a Földünket.

Mások viszont úgy vélik, hogy a napon látható óriási fekete lyuk nem véletlenül van ott, és nem természetes folyamat eredménye.

Az összeesküvés elméletekben hívők szerint egyértelmű következménye annak a jelenségnek, melyet korábban észleltek a nap körül, amikor is, egy óriási anyahajó szívta le a napunk energiáját. Erről az ominózus jelenségről még felvétel is készült.

A Jupiter nagyságú gigantikus tárgy 2012-ben, mintha a Nap energiáját szipkázta volna.

A képkockákon látszik, hogy egy görbült felület forog együtt a Nap felszínével azonos sebességgel, és egy hatalmas, több Föld méretnek megfelelő plazmaoszlop köti össze ezt az objektumot a Nap felületével. Később elszakad tőle, és eltűnik a sötétségben.

Aztán egy újabb felvétel készült a 2015. június 22-től 24-ig tartó időintervallumban. Ezen is feltűnt a titokzatos objektum.

Sokak szerint a naptevékenység csökkenése éppen ebben rejlik, és gyakorlatilag egy idegen faj gyengíti a napunkat, és lopja az általa termelt energiát.

A NASA későbbi véleménye szerint azonban ez a folt nem más, mint egy óriási napfolt, mely olyan terület, ahol kevesebb napanyag található, így nem fénylik annyira, mint a környezete.

Ez persze lehet, hogy csak egy alibi, vagy hivatalos fedő sztori, és valójában ők is tudják, hogy egy teljesen más dologról van itt szó, amit nem osztanak meg a nagy nyilvánossággal.

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés űrhajó


Megtekintések száma: 137439

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet