Óriási világító korong jelent meg Malajziában: több száz szemtanú látta, amint az égbolton elhúz!

2017. október 17., kedd




Rendkívül megosztó felvétel került fel a netre, melyen egy földönkívülinek látszó, hatalmas korong alakú szerkezet jelenik meg, majd száguld el Malajzia felett.

Hogy az ország melyik részén tűnt fel, és pontosan mikor, arról nem rendelkezik senki pontos információkkal.

Mindössze annyi biztos, hogy egy kisebb városban látták, és a felvételt is ott készítették valamikor 2016-ban.

Az esetnek több száz szemtanúja volt a hírek szerint, és mind a mai napig heves vita megy róla, hogy a felvétel valódi-e, vagy egy manipuláció.

A tény, hogy nagyon sokan a saját szemükkel látták az eseményt, és a hihetetlen méretű korongot, szintén azt igazolhatja, hogy a repülő szerkezetvalós volt.

Egyes becslések szerint akár 4-500 méter átmérővel is rendelkezhetett, és teljesen hangtalan volt, mintha nem lett volna benne egyetlen mozgó alkatrész, vagy hajtómű sem.

Sokak szerint azért is meggyőző a felvétel, mivel a fény átszűrődését a faleveleken át nagyon nehéz lett volna kivitelezni, pláne ilyen profi részletességgel.

Mindenesetre ennek ellenére is akadnak szép számmal olyanok, akik meg vannak róla győződve, hogy az egész csak egy módosított videó.

Egyes információk szerint pedig a felvétel nem is 2016-ban készült, hanem sokkal régebben, valamikor 2007-ben, ám akkor sem kapta fel a média, mivel megpróbálták eltusolni minden létező módon.

Hogy mi a teljes igazság, talán sosem tudjuk meg.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 157975





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet