Óriások a Földön! - Az eltitkolt emberi faj? - Ezt titkolja el előlünk a tudomány az emberi történelemről!

2023. szeptember 8., péntek




Óriások éltek volna a Földön? Ez az elmélet korábban már számtalanszor felmerült. Korábban már említettük, hogy egy közel 200 millió éves lábnyomot sikerült régészeknek felfedezniük Afrikában.

A leletet megvizsgálták, nagyon nagy gonddal, és egyértelműen megállapították, hogy nem valamiféle természetes jelenségről vagy formációról van szó, hanem egy tényleges emberi - vagy nem emberi? - lábnyomról.

Későbbi kormeghatározásos vizsgálatok nagyon eltérő eredménykéét hoztak, ugyanis nem sikerült egyöntetűen megállapítani a korát, de annyi biztos volt, hogy 200 millió évnél régebbi a lelet, egyes becslések a 3,4 milliárd évig is elmentek.

Éppen emiatt egyes vallásos csoportok szerint ez a lábnyom nem volt más, mint Ádám, az első létező ember lábnyoma.

Ugyanis az elképzelések szerint a világ első emberei hatalmas méretűek voltak, és csak később zsugorodtunk le a jelenlegi méreteinkre.

Lehetséges, hogy a Costa Ricán található rejtélyes kőgolyók is az óriások művei lennének? A kőgolyók mérete néhány centiméteres átmérőtől a 2,14 méteresig változik. A nagyobbak súlya elérheti a 15 tonnát. Van köztük gabbró, mészkő, homokkő és gránit anyagú is.

Alakjuk tökéletes, a mértani gömbtől alig tér el. Egyiken sincsenek vésett jelek vagy díszítések. Érdekes, hogy nem találtak olyan szerszámokat, amikkel kifaraghatták volna őket. Így felmerülhet a kérdés, hogy talán az óriás lények gyúrhatták őket...

A kő megmunkálásának képessége ugyanis rendelkezésükre állhatott. Több ezer évvel ezelőtt Egyiptomban már képesek voltak megolvasztani a követ.

Boszniában is találtak a közelmúltban hasonló óriási kőgolyót, kőgolyókat. Ez feltételezi, hogy ezek a rejtélyes óriások több kontinensen is jelen lehettek a múltban.

Ki tudja, talán a Stonehenge-t is ők állították fel, vagy a Húsvét sziget ódon kőfejeit.

Gigantikus méretű baltákat is találtak már régészek. Az eset 2009-ben történt, amikor is sok "apró", emberi méretű balta mellett találtak hatalmas darabokat is, melyeket nem tudtak megmagyarázni, hogy miért készülhettek.

A szintén Afrikában a Botswana tónál talált kőből faragott leletek teljesen megdöbbentőek voltak.Egyértelműen olyan nehezek és nagyok voltak a nagy balták, hogy azokat nem lehetett volna normálisan használni. Legalábbis egy átlagos méretű embernek nem.

A kiszáradt folyó medrében találtak aztán később még több kőszerszámot.

Ezek között voltak óriásinak számítóak is, így jelenleg ezek a legnagyobb ismert, és előkerült kőszerszámok, amiket valaha talált az emberiség. De vajon kik vagy mik használták őket?

A kormeghatározást kezdetben nem sikerült elvégezni rajtuk, így nem lehetett beazonosítani azt sem, hogy melyik korból valóak.

Későbbi mérések alkalmával aztán már azt megsikerült állapítani, hogy a leletek több tízezer évnél biztos, hogy régebbiek.

kobaltak

Felmerült a lehetőség, hogy az óriás szerszámok egy eddig ismeretlen óriási termettel megáldott emberi civilizáció tagjaié voltak.

Talán csak egy szűk populáció lehetett, akiket a helyi emberek nagyon tiszteltek, ne csak méreteik, hanem bölcsességük miatt. Ezek lehettek azok az istenek, melyekhez először imádkoztak Afrikában, és a világ más pontjain. Egyes feltevések azt sem tartják kizárnak, hogy az istenkultusz kialakulásáért éppen ezek a rejtélyes óriások voltak felelősek.

Arról megoszlanak a vélemények, hogy kik lehettek ezek az óriások. Az is kérdéses, hogy enne a populációnak hány tagja élt a bolygón. Méreteikből adódóan jóval kevesebben lehettek, mint az emberek.

Mások azt is megkérdőjelezik, hogy ezek az óriások emberi lények lettek volna, és úgy vélik, hogy talán égből jött humanoid idegenekről lehet szó.

Ősi barlangrajzok árulkodnak arról, hogy ezek a lények az ősi időkben valóban az emberek között éltek. ezeken az ábrákon érdekes módon mindig van egy vagy több, óriásinak ható központi alak.

Az egyiptomi kultúrában is tetten érhető az óriásokra való utalás az egyes freskókon, hieroglifákon.

oriasok-fersko

A fenti Egyiptomban található freskón is sokak szerint óriásokat láthatunk. Az óriások sokkal fejlettebbek voltak nálunk, és bölcsebbek, ezért ők hozták mindig a bőséget magukkal, és a reményt a civilizációk számára.

Hogy mi történhetett végül az óriások titokzatos populációjával? Senki sem tudja. Talán - ha valóban idegen lények voltak - továbbálltak egy másik csillagrendszer másik bolygójára. Az órások ugyanis a csillagközi térben utazva járják a különböző világokat, és tanítják meg a még esetleg, fejletlen civilizációkat az ősi tudás birtoklásához szükséges ismeretekre.

Ha egy ténylegesen létező, eddig még fel nem fedezett kivételes méretekre növő emberi fajról lehet szó, akkor pedig egyszerűen a kihalás szélére sodródtak, vagy az evolúciós fejlődéssel lassan beolvadtak a többi faj közé.

Egy rendkívül érdekes teória is napvilágot látott az óriások kapcsán, mely egyértelműen az idegen eredetre utalhat. A hírhedt szupertitkos Apollo 20 misszió keretében - melyről hivatalosan nem beszélt soha a NASA - elrepültek a Holdra, hogy megvizsgáljanak egy a korábbi műholdképeken feltűnő óriási komplexumot.

Erről a komplexumról később kiderült, hogy egy óriási, több ezer éves űrhajó.

Az Apollo-program hivatalosan csak 17 küldetésből állt, a többit a legnagyobb titokban, a sajtó és a nyilvánosság kizárásával hajtották végre. Az űrhajó belsejében megtalálták a pilótát, mely nagyon is hasonlított egy emberre, azzal a különbséggel, hogy indiai vonásai voltak, és 4-5 méter magas volt.

Úgy vélik, hogy az óriások talán egy napon a múltban anyahajóra szálltak, majd elhagyták bolygónkat, azonban a Holdnál valami váratlan dolog történt, és belezuhantak a felszínbe.

Azóta hever ott a gigantikus szerkezet, több ezer év eltelt, de mivel a Holdnak nincs légköre nem lett az űrhajó és annak legénysége az enyészeté.

Az idegen űrhajóról azóta számtalanszor próbálták elmondani, hogy nem létezik, és az egész eset egy koholmány. Még egy felelőst is "előállított" a kormány, csak hogy ne kelljen az igazat elmondani az embereknek.

Szinte bizonyos, hogy valaha óriások lakták a földet. Eredetükre vonatkozóan ugyan kérdések és viták merülnek fel, mert nem tudni, tényleg az űrből érkeztek-e, vagy már eleve a Földön alakultak ki, de az ősi emberi civilizációk világszerte tisztelték őket.

Olyannyira, hogy nem csak Egyiptomban, vagy Costa Ricán találni olyan megmagyarázhatatlan régészeti leleteket, melyek kapcsolatba hozhatóak velük, hanem Mexikóban is.

A Codex Vaticanusban találhatunk ugyanis egy olyan ábrát, mely egyértelműen egy óriás ábrázol, amint az emberek egy csoportja megsebesíti, majd elejti mint egy állatot.

Az emberiség és a múlt le sem tagadhatja, hogy éltek korábban olyan lények a Földön, akik jóval nagyobbak és bölcsebbek voltak náluk. Hogy aztán ezek a bölcs óriások hová tűntek, az már egy másik rejtély...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek előző emberiség


Megtekintések száma: 162012





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet