Örökmozgó szerkezeteket, "másféle" energiákat titkolnak a világ elől?

2023. június 13., kedd




Kormányszintű, országhatárokon átívelő összeesküvés? Vagy tényleg létezik egy hét pecsét alatt őrzött technológia, amivel felszámolható lenne a globális energiaválság, és amit bizonyos érdekcsoportok "tüntettek el" szem elől...

Az emberiség történelme úgy is felfogható, mint folyamatos harc, kutatás és kísérletezgetés az egyre hatékonyabb és olcsóbb energiaforrásokért.

Mindenki tankol az autójába, fizet villanyszámlát. Bizonyára elgondolkodtatok azon, hogy mi lenne, ha ingyen lenne az energia, az elektromos áram vagy akár az üzemanyag.

Teljesen megváltozna a világ...

Épp ezért vetődik fel újra és újra annak a lehetősége, hogy már régóta létezhet egy olyan örökmozgó szerkezet, vagy technológia, ami végtelen energiaforrást biztosít, sosem áll le, és nem kell a működéséhez többletenergia.

Ezáltal pedig valósággá válhatna az ingyen áram, üzemanyag...

Nikola mester az USA-ban eltöltött hatvan éve alatt számos olyan találmányt védetett le az amerikai Szabadalmi Hivatalban, amelyek az energiával, energetikával, elektromágnesességgel voltak kapcsolatosak. Több olyan elképzelése is ismert, amelyek elnevezésében a „szabadon hozzáférhető energia”, a „kimeríthetetlen energiaforrás” és hasonló szóösszetételek szerepeltek.

Sokak szerint ebből adódóan nem csak Tesla, de sok más feltaláló is részben rájöhetett arra, hogy hogyan lehet szabadenergiát előállító technológiát csinálni.

Ez önmagában még a szó szoros értelmében nem örökmozgó, de elvi értelemben igen, hiszen végtelen energiát állít elő.

Vonnegut technológiája például szintén említésre méltó volt, amit hamar "elkaszáltak" bizonyos érdekcsoportok.

Az univerzumban mindenhol jelenlévő energiát volt képes az által épített szerkezet "learatni".

Felfedezte, és kidolgozta a hasznosítására alkalmas műszaki berendezést; ilyen motorok hajtotta sokak szerint a második világháború végén kifejlesztett náci csészealjakat is.

Természetesen a robbanómotorokban, valamint a fosszilis energiahordozókban érdekelt ipari és pénzügyi körök (élükön John D. Rockefellerrel és J. P. Morgannel) megakadályozták a tervek megvalósítását.

Sokak szerint a világ nagy szervezetei és a világkormány alakuló intézményei hátráltatják a végtelen energiaforrás elterjedését és napvilágra kerülését, mert féltik tőle a hatalmukat.

Egy végtelen energiaforrás sok tényezőt megváltoztatna a világhatalmi képletben.

Nem lenne miért háborúzni, hisz az erőforrások elértéktelenednének. Azonban pont emiatt egy igazi gazdasági válság döntené romba a világot, mivel a pénz is hihetetlen infláción esne keresztül, ami miatt a világvaluta szerepe is megkérdőjeleződne.

A végtelen energiaforrás pedig az egész földet elpusztíthatná, hiszen Észak-Korea, Irán, Afganisztán és más erők is hozzáférhetnének a világ egyik legveszélyesebb fegyveréhez.

Ahhoz, amiből gyakorlatilag soha nem fogy ki a muníció, és soha nem merül le...

összeesküvés tesla


Megtekintések száma: 56979





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet