Öröm nézni, ahogy a lengyel újságírónő helyreteszi a bevándorlást pártolókat a tévéadásban!

2018. február 5., hétfő
Aleksandra Rybinska, lengyel újságírónő elmondja, hogy Lengyelország nem kíván menekülteket fölvenni.

Egy délelőtti vitaadáson a menekültprobléma volt a téma. 

Aleksandra Rybinska, lengyel újságírónő elmondja, hogy Lengyelország nem kíván menekülteket fölvenni, mert mohamedánok integrációja eddig Merkel asszony szerint nem volt sikeres Európában, és Lengyelország nem hiszi, hogy ők jobban megoldanák ezt a feladatot, mint Francia- vagy Németország.

A problémát azonkívül Közel-Keleten kellene megoldani, és külső erők inkább a problémákat erősítik ahelyett, hogy megoldáson

dolgoznának.

Egy kérdező szerint Merkel hívó szava megoldott valamiféle problémát, amikor 2015 szeptemberében Európába hívta a Közel-Keletről jövő "menekülteket".

Rybinska asszony elmagyarázza, hogy Merkel asszony sajnos nem használta agyát gondolkodásra, amikor a "menekülteket" behívta.

A "menekülés" nem természeti csapás, hanem szervezett megszállás. 

Európa minden államának, Görögországnak is nem csupán joga, hanem a meglévő szerződések alapján kötelessége kézben tartani és visszaszorítani az ilyen mozgalmakat, és megakadályozni azok megszállássá való alakulását.

Minden szavával egyet lehet érteni! Még több ilyen újságíró kellene, és egy sokkal objektívebb sajtó, és elkezdődhetne egy új, sokkal jobb Európa építése!

OSZD MEG másokkal is!

európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 59117

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet