Oroszok szivárogtattak ki egy élő földönkívüliről készült fényképet Roswellből?

2017. május 13., szombat




A kétes eredetű felvétel vajon valódi, vagy egy egyszerű hamisítvány? A felvétel Új-Mexikóból származik, feltehetően a Roswell-incidens után néhány nappal, és az információk azt állítják, hogy egy sebesült, de élő földönkívüli lény látható rajta.

Le kell szögezni, hogyha a felvétel valódi, akkor ez lehet az ufókutatás Szent Grálja, az a végső bizonyíték, mely pontot tehet az idegen létezésnek kérdésére.

A felvételhez a hírforrások szerint először oroszok jutottak hozzá, ismeretlen módon, feltehetőleg az amerikaiak számítógépes rendszereinek feltörésével, vagy beépített ügynökökön keresztül.

De mi látható rajta? Egyértelműen beazonosítható: egy földönkívüli lény.

A felvételről alig tudni valamit, de az oroszok állítása szerint mindössze néhány nappal a Roswellnél lezuhant csészealj ügye után készült egy meg nem nevezett helyen.

Egy sérült, traumát elszenvedett űrlény lehet, akinek a tekintetéből egyfajta félelem és kétségbeesettség is kiérződik. A sérülések egyértelműen egy baleset következtében voltak jelen a testén, ezért kötik össze a Roswellben 1947 nyarán történtekkel.

Ráadásul maga a fotó is nagyon réginek tűnik. Az információk szerint Roswell közeli erdőségben találtak rá, rengeteg roncs társaságában. A képen egy katona is áll az idegen háta mögött, és tisztán olvasható rajta a U.S. Army felirat.

Így a kiszivárgott kép tagadhatatlanul az amerikai kormányhoz és a hadsereghez köthető, és bizonyíték lehet a világ egyik legnagyobb elhallgatott ügyére: Roswellre.

Mi érdekében lett volna az oroszoknak ilyet nyilvánosságra hozni?

Az oroszok ezzel elhitelteleníthetik az amerikai kormányt, és a teljes vezetést, hiszen így fény derül arra, hogy egész végig hazudtak nem csak a Roswell-incidenssel kapcsolatban, hanem azzal kapcsolatban is, ami az idegenekkel kapcsolatban folyik.

Nem messze a helytől, ahol lezuhant, elszólították az idegen tetemeket a Fort Worth légibázisra, majd még azon a végzetes éjszakán tovább vitték a hírhedt 51-es körzetbe. Egyes jelentések szerint azonban az élő idegen lényt a Hollowman légibázsira szállították, majd onnan egy ismeretlen helyre, de nem az 51-es körzetre, vagy ha igen, ott csak rövid ideig maradt.

Hogy valódi-e a felvétel?

Mindenki erre kíváncsi az ügy kapcsán leginkább, azonban a választ eddig nem sikerült senkinek sem megadnia.

Az egyes orosz források úgy gondolják az ufó hívőkkel együtt, hogy a fotó valódi, míg mások egy ügyes átverésnek gondolják.

Sokak szerint lehet ebben az egészben valami, és hitelesnek tűnhet a dolog, mert a korábban évtizedekkel ezelőtt kiszivárgott, a világ talán leghíresebb felvételének számító Roswell-i idegen boncolásáról szóló felvételen is ugyanilyen halott idegen látható.

Mindez véletlen lenne? Ugyanaz a faji jellegzetesség, és beesett, hatalmas szemek, szürke bőr, és fejforma.

Sokak szerint egyértelmű a kapcsolat a kettő között, és míg a híres videó az egyik halott földönkívüli boncolását rögzítette, addig ez a fotó az egyetlen túlélőt...

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés roswell


Megtekintések száma: 152755





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet