Oroszország elbánt a szankciókkal, sőt visszafelé sültek el: Putyin nevet a végén!

2018. január 7., vasárnap
Az egész összefügghetett a bevándoroltatással, már akkor is! A nagypolitika játszmája Európában eldőlt a szankciók terén. Vesztésre állunk?

Az EU vezetésének nagyon nem tetszik Putyin rendkívül őszinte politikája. Putyin ugyanis megmondta, hogy az EU vezetőinek töketlenkedése vezetett idáig, hogy ma multikulturális Európa van alakulóban, és rengeteg a különféle merénylet a kontinensen.

Már egy-egy beszédében azt is felvetette, hogy ez a totojázás talán szándékos a részükről, mivel hátsó szándékaik vannak a tervezett bevándoroltatással.

Nem is véletlen, hogy 4 éven át különféle szankciókkal próbálták Oroszország alól kivenni a talajt.

Az egész azonban úgy tűnik, visszafelé sült el.

Az orosz kiviteli tilalom miatt a tagállamok összesített exportkiesése bőven meghaladja a 150 milliárd dollárt, miközben az orosz agrárium szinte hónapról hónapra újabb csúcsokat döntöget.

Az indok akkor az volt a szankciókra, hogy a Krím-félsziget elcsatolása és az Ukrajnával szembeni katonai fellépés miatt történik.

Egyes források szerint azonban a bevezetett intézkedések azért történtek, mert a bevándoroltatás beindítása előtti hónapokban az oroszok és Putyin nem volt hajlandó részt venni az EU iszlamizációjának nagy tervében.

Az EU mindenkit megtorolt akkoriban, aki ellenállt, és most is megtorolja a nemzetállamok ideológiáját és tetteit.

Az EU centralizált irányításban gondolkodó vezetői ugyanis nem tudják elviselni azt, ha ellent mondanak nekik.

Pedig Magyarország, Oroszország példája is azt mutatja a lengyelekkel és a csehekkel karöltve, hogy az EU NEM tehet meg mindent, amit csak akar.

Ehhez ugyanis lesz egy-két szavunk!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika háborúk


Megtekintések száma: 16838

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet