Oroszország választ: Putyin vajon megnyeri a választásokat?

2018. március 18., vasárnap




Feszült 12 óra következik: nem csak Oroszország de egész Európa jövője aszerint változhat, hogy mi lesz az eredmény!

Amerika dögkeselyűi minden bizonnyal szeretnék megmanipulálni az orosz választásokat.

Azonban az mindenkinek feltűnne, ezért a belső információk szerint sem készülnek ilyenre, ugyanakkor jobban örülnének egy nem putyini vezetésnek.

Egy olyannak, aki követi az USA-t és képes jobban "behódolni" neki.

Oroszország ma választ.

A csaknem 111 millió orosz választópolgár több mint 97 300 belföldi és mintegy 400 külföldi választókörzetben adhatta, illetve adhatja le a szavazatát mindenhol helyi idő szerint 8 és 20 óra között.

A 7,2 millió fővárosi választópolgár közül a korán kelők mínusz 20 fok körüli fagyban indulhattak el választani.

A választást sokak szerint nagy előnnyel Vlagyimir Putyin fogja nyerni, de amíg nem lesz ez hivatalosan is biztos, addig bármi megtörténhet.

A többi jelölt: Pavel Grugyinyin, Vlagyimir Zsirinovszkij, Kszenyija Szobcsak, Grigorij Javlinszkij, Szergej Baburin, Makszim Szurajkin és Borisz Tyitov.

Putyin az elmúlt években hatalmas dolgokat tett az országával, és bár megosztó ember, lehet őt szeretni, nem szeretni, a tények pártatlanok.

A csőd széléről hozta vissza az országot, most pedig Oroszország sok tekintetben a vezető szuperhatalom lett, még Amerikát is megelőzve.

Putyin a voksok 69-73 százalékára számíthat, ellenfelei közül Pavel Grugyinyin (Oroszországi Föderáció Kommunista Pártja) a szavazatok 10-14, Vlagyimir Zsirinovszkij (Liberális Demokrata Párt) pedig a 8-12 százalékát gyűjtheti be.

A második fordulót, ha szükség lesz rá, április 8-án tartják meg.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika oroszok putyin


Megtekintések száma: 44878





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet