Orvosi csoda az a csecsemő, aki meggyógyult súlyos leukémiájából! Az orvosok nem értik, mi történt.

2017. augusztus 7., hétfő




Rejtélyes öngyógyulás? Vagy valami más? Szerintetek van olyan, hogy valaki spontán felgyógyul?

Pia de Jong egy tehetséges írónő volt, egészen addig nem is volt semmi gond, amíg a frissen megszületett babájánál váratlanul nem diagnosztizáltak leukémiát.

Ekkor az anya összeomlott, és mindent elkövetett azért, hogy babája ne haljon meg.

Bár a kórház és az orvosok ragaszkodtak hozzá, hogy vesse alá a rendkívül kétes és egy csöppség számára igen veszélyes kezelésnek, a kemoterápiának, ő mégis kategorikusan nemet mondott rá.

“Az egyetlen, amit ajánlhatunk, a kemoterápia. Sajnos ez rendkívül veszélyes a gyermekekre nézve. Újszülöttek esetében olyannyira, hogy bele is halhatnak, és ha túlélik, akkor is lehetnek mellékhatások. Megvakulhatnak, meddővé válhatnak…” - mondták neki.

Tudta, hogy itt a modern orvoslás nem segíthet, és valami más alternatíva után kell néznie annak érekében, hogy babája életben maradjon.

"A legtöbb ember mindent megtesz a gyermekéért" – mondták neki az orvosok, de nem tudtak benne bűntudatot kelteni. Egy rendkívüli módszerhez folyamodott, és máig hisz benne, hogy ez használt végül kislányának.

Pia ugyanis amíg beteg volt, sokszor suttogta a fülébe, hogy Maradj velem, és ehhez hasonlók.

Korábban is lehetett olyan történeteket olvasni, amikoris valaki spontán módon gyógyult fel a rákból, leukémiából, de ezek nagyon ritkák. A tudomány és az orvosok ráadásul nem is "szeretik", mivel nem tudják megmagyarázni.

Charlotte állapota végül javulni kezdett, talán a fülébe suttogott szavak, vagy talán más hatására, de a kiterjedt folt a hátán - ami a leukémia egyik szövődménye volt - szinte teljesen eltűnt.

Végül a tumorok is zsugorodni kezdtek a szervezetében, majd nyom nélkül felszívódtak.

Az orvosok már rácsodálkoztak az esetre, nem voltak benne biztoska, hogy 5 évet túlél Charlotte, aki azonban megcáfolta őket, és mára egy rákmentes tinilánnyá vált.

Charlotte ma már 17 éves. A betegség nem tért vissza azóta sem – ő maga pedig talán nem is emlékszik már a kórházban eltöltött időkre. Pia de Jong hosszú évekkel a történtek után foglalta könyvbe mindazt, amit átélt, és elmondása szerint bizonyos értelemben ma sem tudja, mitől gyógyult meg a lánya.

A szeretet ereje? Spontán öngyógyulás? Vagy léteznek olyan folyamatok, melyeket ma még nem ismerünk, de a rák ellenszere talán ott van az orrunk előtt? Ki tudja...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan egészség öngyógyítás


Megtekintések száma: 81191





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet